Top dossiers

Abonneren

Abonneren op het vakblad Automobielmanagement

Automobiel Management is hét vakblad voor de automobielbranche en verschijnt maar liefst 12 keer per jaar. Automobiel Management staat boordevol met reportages, analyses, ontwikkelingen, trends, interviews en meningen uit en over de branche. Tevens brengt Automobiel Management 5keer per jaar een speciale thema editie uit. 

Wanneer u abonnee wordt, ontvangt u als bonus ook nog eens exclusieve korting op events van Automobiel Management, zoals: Congres Duurzame Mobiliteit (€50,- korting) en Driving Business Aftermarket (€25,- korting).  

Wilt u abonnee worden en dus in het volgende ontvangen: 

  • 12x Automobiel ManagementAm covers
  • 5x Speciale thema-editie
  • Exclusieve korting op diverse AM Events
  • Dagelijkse AMUpdate per mail

Kies dan nu, uit onderstaande aanbiedingen, het abonnement wat het beste bij u past! Een abonnement is al verkrijgbaar voor €49,- per jaar. 


Abonneren op de nieuwsbrief AMUpdate

AMUpdate is de dagelijkse e-nieuwsbrief van Automobielmanagement.nl en houdt u op de hoogte van het laatste nieuws en productinformatie uit de automotivebranche. Wilt u zich aanmelden voor een gratis abonnement op AMUpdate? Klik dan hier

 


Abonneren op ATH-online

Onmisbaar op iedere werkplek!

ATH online
ATH online is de meest diepgravende autotechnische informatiebron en bevat ruim tweehonderd automodellen met gedetailleerde informatie over:

  • onderhoud
  • reparatie
  • diagnose
  • revisie
  • technische gegevens

ATH Online is rijkelijk voorzien van foto's, illustraties en elektrische schema's. De informatie is altijd gebaseerd op de originele fabrieksdocumentatie.

ATH Online komt voort uit het AutoTechnisch Handboek (de bekende groene verzamelbanden) dat al meer dan zestig jaar een begrip is in de Nederlandse autowerkplaats. Nu is deze hoogwaardige autotechnische informatie via de website beschikbaar. 

Klik hier om u te abonneren op ATH-online

Klik hier voor verdere informatie en een demo.

PRODUCT VAN DE MAAND

Autoveiling  

Het Nieuwe Veilen Klik hierVan onze Partners meer (1)...

Kruizinga BV

Quote van de dag meer (1555)...

De autofabrikant legt zijn namenlijst van medewerkers naast die van terreurverdachten. Bron: Automobilwoche.

De autofabrikant legt zijn namenlijst van medewerkers naast die van terreurverdachten. Bron: Automobilwoche.