Top dossiers

Adverteren

Automobiel Management biedt u diverse mogelijkheden voor zowel on- als offline adverteren. Het is mogelijk om te adverteren op de website van Automobiel Management (automobielmanagement.nl), in de e-mail nieuwsbrief AMupdate, en in het vakblad. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Joop Sluiter
Telefoon: (06) 53 37 42 34
E-mail: j.sluiter@mybusinessmedia.nl
Ruud Mosetti
Telefoon: (0570) 504 341
E-mail: r.mosetti@mybusinessmedia.nl

 

  Mediabrochure 2016
Automobiel Management
    Specificaties
Online adverteren
   
  Cover mediabrochure 2016
   
Specs

 

Adverteren op automobielmanagement.nl  Automobielmanagement.nl is het dagelijkse praktische online vaktool in de automotivebranche. De site wordt gebruikt door beslissers als het gaat om nieuws over aanschaf van producten, de inzet van werving- en selectiebureaus, opleidingen en trainingen of andere zakelijke diensten. 

Automobielmagement.nl is er speciaal voor algemene, commerciële en technische directieleden, marketing- en salesmanagers etc. Kortom, een aantrekkelijke doelgroep van beslissers en beïnvloeders met spilfuncties bij onder meer dealerbedrijven, leasemaatschappijen, groothandel en schadeherstelbedrijven.

Automobielmanagement.nl biedt een scala van mogelijkheden om uw boodschap te communiceren, van standaard proposities tot en met maatwerk.

Vacatures op de website - De vacatures uit het magazine worden 4 weken lang GRATIS doorgeplaatst op de website. Daarnaast hebben we voor arbeidsmarktcommunicatie twee pakketten binnen het carrière-umfeld op de site.

 

Adverteren in de dagelijkse e-nieuwsbrief AM Update
Dagelijks verschijnt AM Update, de e-mail nieuwsbrief van Automobielmanagement.nl, in 10.000 e-mail boxen van automotive professionals. Naast deze dagelijkse nieuwsbrief brengt de redactie ook een aantal specifieke e-mail nieuwsbrieven op het gebied van producten. Als adverteerder kunt u onder meer advertorials plaatsen in de nieuwsbrieven. En met de complete database van Automobielmanagement.nl zijn de e-mailadressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe partnermail-actie. Goed om uw boodschap multimediaal te communiceren.

 

Adverteren in het magazine
Automobiel Management is het ideale medium om uw dynamische doelgroep even stil te laten staan bij uw mededeling, product, dienst of vacature. De combinatie van sales en aftersales in één uitgave, maken een optimaal bereik van uw doelgroep mogelijk.

 

 

PRODUCT VAN DE MAAND

 

 
ALD
 
 
   Lees verder
 

 

AM 3 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (2)...

AVN Group

Centraal Beheer Achmea Apeldoorn

Quote van de dag meer (1730)...

Autoweek columnist Bas van Putten over de laatste Volvo V70 die in Zweden van de band rolde.

Autoweek columnist Bas van Putten over de laatste Volvo V70 die in Zweden van de band rolde.

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN