Top dossiers

Adverteren

Automobiel Management biedt u diverse mogelijkheden voor zowel on- als offline adverteren. Het is mogelijk om te adverteren op de website van Automobiel Management (automobielmanagement.nl), in de e-mail nieuwsbrief AMupdate, en in het vakblad. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Joop Sluiter
Telefoon: (06) 53 37 42 34
E-mail: j.sluiter@mybusinessmedia.nl
Ruud Mosetti
Telefoon: (0570) 504 341
E-mail: r.mosetti@mybusinessmedia.nl

Ook kunt u de pdf met uitgebreide informatie en tarieven downloaden:

 Mediabrochure Automobiel Management 2015.

Adverteren op automobielmanagement.nl
 

Automobielmanagement.nl is het dagelijkse praktische online vaktool in de automotivebranche. De site wordt gebruikt door beslissers als het gaat om nieuws over aanschaf van producten, de inzet van werving- en selectiebureaus, opleidingen en trainingen of andere zakelijke diensten. 

Automobielmagement.nl is er speciaal voor algemene, commerciële en technische directieleden, marketing- en salesmanagers etc. Kortom, een aantrekkelijke doelgroep van beslissers en beïnvloeders met spilfuncties bij onder meer dealerbedrijven, leasemaatschappijen, groothandel en schadeherstelbedrijven.

Automobielmanagement.nl biedt een scala van mogelijkheden om uw boodschap te communiceren, van standaard proposities tot en met maatwerk.

Vacatures op de website - De vacatures uit het magazine worden 4 weken lang GRATIS doorgeplaatst op de website. Daarnaast hebben we voor arbeidsmarktcommunicatie twee pakketten binnen het carrière-umfeld op de site.

 

Adverteren in de dagelijkse e-nieuwsbrief AM Update
Dagelijks verschijnt AM Update, de e-mail nieuwsbrief van Automobielmanagement.nl, in 10.000 e-mail boxen van automotive professionals. Naast deze dagelijkse nieuwsbrief brengt de redactie ook een aantal specifieke e-mail nieuwsbrieven op het gebied van producten. Als adverteerder kunt u onder meer advertorials plaatsen in de nieuwsbrieven. En met de complete database van Automobielmanagement.nl zijn de e-mailadressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe partnermail-actie. Goed om uw boodschap multimediaal te communiceren.


Online bannering: betrouwbare resultaten!

 

Adverteren in het magazine
Automobiel Management is het ideale medium om uw dynamische doelgroep even stil te laten staan bij uw mededeling, product, dienst of vacature. De combinatie van sales en aftersales in één uitgave, maken een optimaal bereik van uw doelgroep mogelijk.

 Lezersprofiel Automobiel Management.

 Mediabrochure Automobiel Management 2015.

Specificaties online advertentiemateriaal

 specificaties online adverteren MYbusinessmedia.Van onze Partners meer (1)...

Kruizinga BV

Quote van de dag meer (1531)...

Johan de Nysschen, CEO Cadillac Europe. Bron: Automobilwoche.

Johan de Nysschen, CEO Cadillac Europe. Bron: Automobilwoche.

GRATIS proefnummer

Wilt u de compleet vernieuwde Automobiel Management GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN