Top dossiers

Agenda RSS

e-mailen e-mailen
15 mei t/m
0 0000
19 mei t/m
20 mei 2014
‘Dag van de Automotive Verkoper'

In samenwerking met DOOR Training & Coaching verzorgt Automobiel Management op maandag 19 mei 2014 de ‘Dag van de Automotive Verkoper'.

Management en medewerkers kunnen samen het voor hun organisatie ideale programma samenstellen.

De eendaagse training is bedoeld voor professionals in de showroom, de aftermarket, lease & fleetsector en ondersteunende diensten. De focus ligt op de veranderende competenties van verkoper en verkoopmanagers in de autobranche. Zo telt in plaats van het klassieke ‘wegzetten' van de auto steeds meer de klant die ‘m aanschaft. Kunnen meedenken in individuele behoeftes inzake aanschaf en onderhoud is als verkoper van essentieel belang.

Deelnemers aan de DOOR/AM-trainingsdag doorlopen tijdens plenaire en parallelle sessies een praktisch, onderhoudend en stimulerend programma. Management en medewerkers kunnen samen het voor hun organisatie ideale programma samenstellen, op basis van maar liefst zestien verschillende sessies.

 

Tijd :
8.00-18.00 uur
Locatie :
Veranderhuis, IJskelderlaan 1, Doorn
Meer info :
automobielmanagement.nl/DvdAV
27 mei t/m
30 mei 2013
Reifen

Locatie :
Essen
Meer info :
www.messe-essen.de/
2 juni t/m
6 juni 2014
FISITA World Automotive Congres

Het MECC Maastricht vormt van 2 tot 6 juni 2014 het decor voor het tweejaarlijkse FISITA World Automotive Congres waar meer dan 1.500 ingenieurs uit de hele wereld elkaar ontmoeten. Tijdens FISITA behandelen meer dan 500 sprekers de toekomst van de automobiliteit. FISITA is het internationale platform waar bedrijven en instituten in de Automotive industrie samenkomen.

FISITA 2014 staat in het teken van: 'Intelligent transport to solve our future mobility, safety and environmental challenges'. Naast het inhoudelijke congres is er ook een expositie waar bedrijven hun nieuwste technologieën tonen. Ook staan diverse technische excursies in België, Duitsland en Nederland op het programma. Studenten presenteren hun onderzoek in het studentencongres en de meest veelbelovende studenten nemen deel aan het Travel Fellowship programme.

Internationale bedrijven zoals Toyota, DAF, FAW, Ford, MAGNA en Arnold+Siedsma hebben inmiddels toegezegd sponsor te willen zijn van dit congres.

 

 

Locatie :
MECC Maastricht
Meer info :
www.fisita2014.com


Van onze Partners meer (2)...

Lebon & Gimbrair b.v.

Kruizinga BV

Quote van de dag meer (1431)...

Jeremy Clarkson doceert verkeerskunde. Bron: TopGear Magazine.

Jeremy Clarkson doceert verkeerskunde. Bron: TopGear Magazine.