Carrière moves/switches

Guus Stoelinga vertrekt bij LeasePlan

Autoleasebedrijf LeasePlan ziet zijn financieel- en risicodirecteur Guus Stoelinga vertrekken omdat hij ‘andere mogelijkheden wil najagen’.

VDL breidt directie verder uit

Afgelopen januari al breidde het snelgroeiende VDL concern de directie uit met drie adjunct-directeuren, en daar zijn per 1 maart nog eens drie nieuwe leden bijgekomen. De adjunct-directie van VDL Groep bestaan daarmee uit tien personen, naast een zevenkoppige hoofd-directie geleid door de nieuwe president-directeur Willem van der Leegte en zoon van oprichter Wim.

Bas Wibier is nieuwe directeur AutoPoint International bij AutoBinck

Bas Wibier treedt per 1 maart bij AutoBinck Group in dienst als algemeen directeur van AutoPoint International.

Hans Joosten van Focwa naar Bovag

Komend voorjaar treedt Hans Joosten (61) in dienst bij Bovag als branchemanager voor de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven.

Hans Groenhuijsen sluit zich aan bij Aumacon

Hans Groenhuijsen heeft zich als geassocieerde consultant aangesloten bij het consultantsnetwerk van onafhankelijk kennisbureau voor de automotive sector Aumacon.

Lex Boon directeur Automotive Campus Helmond

Lex Boon (53) wordt op 1 april 2017 directeur van de Automotive Campus in Helmond. Boon, woonachtig in Eindhoven, gaat in Helmond leiding geven aan de nieuwe campusorganisatie die verantwoordelijk is voor business development, accountmanagement, acquisitie en parkmanagement van de Automotive Campus.

Automan neemt Autowerk over

Automan heeft met ingang van 22 februari 2017 de activiteiten van Autowerk overgenomen.

Carlos Ghosn geeft directie Nissan op

Carlos Ghosn (62) geeft zijn positie als Chief Executive Officer bij Nissan op. Hij blijft nog wel voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Nissan, CEO van Renault en baas van de alliantie tussen Nissan en Renault.

PRODUCT VAN DE MAAND

AM 3 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (2)...

AVN Group

Centraal Beheer Achmea Apeldoorn

Quote van de dag meer (1755)...

Victor Muller in Carros Magazine

Victor Muller in Carros Magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN