Carrière moves/switches

ASN Groep breidt directie uit

ASN Groep heeft een voortreffelijk jaar achter de rug. Dit meldt de schadeketen. Tevens werd per deze datum Mark Dijkstra benoemd tot operationeel directeur. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het internationale franchisenetwerk.

Akkoord cao Metaal en Techniek biedt jongeren perspectief

Werkgevers en vakbonden hebben afgelopen vrijdag 21 april een akkoord bereikt over de nieuwe cao's in de Metaal en Techniek, met 27.500 werkgevers en 300.000 werknemers de grootste cao in de marktsector.

Bertho Eckhardt treedt toe tot Raad van Commissarissen Bovemij

Bertho Eckhardt is benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van Bovemij. Dat gebeurde tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering van Bovemij afgelopen vrijdag 21 april.

Hogere lonen voor technisch personeel

Het afgelopen jaar zag een derde van de technici zijn inkomen stijgen. Een kwart van hen denkt dat dit komt een tekort aan concurrentie, zo blijkt uit de ROVC TechBarometer.

Femke Teeling benoemd als bestuurder stichting OOC

Femke Teeling, directeur van Focwa, is benoemd als bestuurder bij Stichting OOC, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het Carrosseriebedrijf.

Uittocht bij Uber gaat door

De autonoom-rijden expert van Uber, vice-president global vehicle programs Sherif Marakby, is afgelopen maandag opgestapt.

Robert-Jan Geurink algemeen directeur Tyrenet

Per 13 maart 2017 heeft Tyrenet Robert-Jan Geurink aangesteld als algemeen directeur.

Achtergrond: Ferdinand Piëch na lange loopbaan tóch met pensioen

Hij bereikt vandaag, Tweede Paasdag, de respectabele leeftijd van 80 jaar maar gaat nu pas met pensioen. En dat eigenlijk nog met tegenzin, want Ferdinand Piëch wil ‘zijn’ Volkswagen eigenlijk niet loslaten.

PRODUCT VAN DE MAAND

AM 3 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1758)...

Bertho Eckhardt over big data en ondernemerschap in Bovag krant

Bertho Eckhardt over big data en ondernemerschap in Bovag krant

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN