Carrière moves/switches

Bianca Slotboom is nieuwe brandmanager Infiniti

Bianca Slotboom is de nieuwe brandmanager van Infiniti bij de VKV Groep. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de sales en aftersales activiteiten van het automerk in Nederland.

Stefan Erkelens weg bij Infiniti

Stefan Erkelens is vertrokken als managing director van Infiniti Nederland. Erkelens werkte sinds 2009 bij VKV Groep, de eigenaar van Infiniti Nederland. Hij was daar onder meer brandmanager Nissan en directeur Visscher VKV, de grootste Nissan-dealer in Nederland.

Goshi Cheragwandi is nieuwe verkoopdirecteur Nissan NL

Nissan heeft Goshi Cheragwandi aangesteld als sales director. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor sales in Nederland en volgt Tjalling Hollander op.

Britse Ford-dealers zoeken 1.000 technici

De Britse dealers van Ford zijn op zoek naar zeker 1.000 technici en monteurs om de stroom nieuwe high-tech personenauto’s maar ook bestel- en vrachtwagens aan te kunnen.

Nieuwe bestuurders bij LeasePlan

LeasePlan Corporation heeft Gijsbert de Zoeten benoemd tot Chief Financial Officer.

Welke hbo-studie heeft het beste startsalaris?

Wie na een hbo-opleiding meteen goed wil verdienen, kan beter niet kiezen voor een opleiding in de culturele of creatieve hoek. Starters verdienen zo'n 1.490 euro per maand. Duizend euro per maand meer kun je verdienen met deze studies.

Opel vervangt marketingbaas Müller niet

Verkoopdirecteur Peter Küspert van Opel zal vanaf eind deze maand ook de marketing voor zijn rekening nemen. Dat betekent dat Tina Müller, die per 30 september op eigen verzoek als directeur marketing vertrekt, niet wordt vervangen.

Directiewisseling bij Koopman Automotive Solutions

Paul Wortelboer, sinds juni 2016 managing director van Koopman Car Terminal Amsterdam, krijgt per 1 oktober aanstaande ook de leiding over Koopman Automotive Solutions in Born en Dent Art Automotive Solutions in Vilvoorde, België.