Top dossiers

 

Driving Business Events 

Als toonaangevend vakblad organiseert Automobiel Management jaarlijks evenementen met elk een eigen thema, bedoeld voor alle marktpartijen in de autobranche. Naast informatieve en inspirerende presentaties zijn de evenementen de gelegenheid om te netwerken.

Driving Business Event - 28 september 2016 

Driving Business

Op woensdag 28 september worden de Zakenauto en Bestelauto van het Jaar en de Beste Nieuwkomer bekend gemaakt. Daarnaast wordt het jaarlijkse Nationaal Zakenauto Onderzoek  gepresenteerd. Het NZO is een uitgebreid onderzoek waarin veel aspecten met betrekking tot huidige en toekomstige zakelijke mobiliteit onder de loep worden genomen. Het onderzoek inmiddels is uitgegroeid tot een nationaal fenomeen dat de automotive branche, de overheden en de politici inzetten bij de vorming van hun beleid en opinie. Aan het onderzoek deden maar liefst drieënhalf duizend berijders mee en  zo'n vierhonderd wagenparkverantwoordelijken bij bedrijven. Het NZO wordt gemaakt in opdracht van Automobiel Management, RDC en VNA. AM Driving Business is een spraakmakend event waar genodigden uit de autobranche samenkomen. De gasten zijn directeuren/managers uit de wereld van fleet & lease, auto-importeurs, dealerholdings en de toeleverende bedrijven uit de sectoren personen- en bestelauto's.

Driving Business Aftermarket    - 9 november 2016

Driving Business Aftermarket 2016Het jaarlijkse evenement voor de aftersalesbranche over occasions, onderhoud, schade en meer aftersalesthema's. In november verzamelen 250 genodigde branchecollega's zich. Voor dit evenement heeft Automobiel Management samen met haar partners een genodigdenlijst samengesteld. De managers op deze lijst vertegenwoordigen de automotive aftersalesbranche of hebben hier vanuit hun functie direct mee te maken. Tijdens een gevarieerd en zorgvuldig samengesteld middagprogramma praten we directie en management bij over belangrijke branchethema's en bieden we optimale gelegenheid om met bij te praten, nieuwe contacten op te doen en te proosten op een succesvol 2016.

Driving Business Remarketing 2016 - 21 april 2016

Driving Business Remarketing 2016Tijdens Driving Business Remarketing (21 april 2016) vierde Automobiel Management met de branchegenodigden het eerste lustrum van het Nationaal Occasion Onderzoek, de verkiezing 'Occasion van het Jaar 2016' en een uitgebreid inhoudelijk programma met focus op de occasion als duurzame omzetbrenger. Het Nationaal Occasion Onderzoek (NOO) is een kwalitatief hoogstaand, betrouwbaar en actueel onderzoek naar de occasionmarkt in Nederland. De daaraan gerelateerde import en export van gebruikte auto's en gevolgen voor de omvang van het wagenpark en de aftermarket kwamen uitgebreid aan bod. Het NOO is het resultaat van samenwerking tussen VWE Voertuigeninformatie en -documentatie en Automobiel Management.

_________________________________________________________________ 

Automobiel Management als uw partner in events? Dat kan.

Naast de events en workshops is het ook mogelijk gezamenlijk met u als adverteerder initiatieven op te zetten. Zo lift u mee op de naamsbekendheid en autoriteit van Automobiel Management. Als sponsor van een event legt u direct en persoonlijk contact met de doelgroep en is er ruimte voor het verhaal achter uw product of dienst. Automobiel Management ondersteunt nieuwe initiatieven en bewijst zich als een uitstekende mediapartner voor zowel kleine als grotere events. Ook denkt onze organisatie graag met u mee op gebied van organisatorische en promotionele vraagstukken. Zo helpt onze uitgeverij regelmatig bij het organiseren van klanten- en relatiedagen van relaties.

Voor meer informatie en de mogelijkheden op gebied van events, neem contact met Joop Sluiter, j.sluiter@mybusinessmedia.nl of via 06-53374234.

 

Events

 

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2016

 

Download hier!

  

NZO 2016 cover

 

Nationaal Occasion Onderzoek 2016

 

NOO 2016

 

 Nationaal Occasion Onderzoek 2016

Dit rapport kunt u gratis downloaden en bevat de belangrijkste conclusies uit het hoogstaande en actuele onderzoek naar de occasionmarkt uitgevoerd door VWE en Automobiel Management.

 

D