Een van de crediteuren had beroep aangetekend, maar dat beroep is verworpen, zo meldt het Financieele Dagblad.  Spyker werd in december 2014 failliet verklaard maar dat besluit werd later in hoger beroep vernietigd waarna het bedrijf opnieuw uitstel van betaling kreeg. Victor Muller wist toch nog een investeerder te vinden die 4,3 miljoen euro wilde storten waarmee een regeling kon worden getroffen met de schuldeisers. De rechter in Lelystad keurde die overeenkomst goed maar een van de schuldeisers was het er niet mee eens. Maar het Hof vindt dat de regeling de beste oplossing biedt omdat veel crediteuren weinig krijgen maar het is altijd nog meer dan wanneer Spyker failliet zou zijn gegaan.
Spyker probeerde onder leiding van Victor Muller exclusieve sportwagens te bouwen en te verkopen. Uiteindelijk werd het geen succes en er zijn maar enkele auto’s verkocht. Er ging heel veel geld in rook op door een avontuur in de Formule 1 en door de overname van Saab van GM.
Nu de regeling met de schuldeisers is bekrachtigd, verkeert Spyker niet langer in surseance.  Wat de toekomst van het bedrijf zal zijn, weet niemand. Muller zou iets zien in elektrische voertuigen, die hij samen met  ‘een Amerikaanse partner’ zou willen ontwikkelen. (bron: Financieele Dagblad)