Dit jaar is oprichter en eigenaar Nico Aaldering 15 jaar gevestigd in het welbekende pand in Brummen. Tot dusver waren de begane grond, de eerste verdieping en het souterrain in gebruik als showroom, de tweede verdieping werd verhuurd aan speelgoedmuseum Toy Gallery en het bedrijf EU Claim. Inmiddels is het autobedrijf zover doorgegroeid dat het ook de 1.200 m² op de bovenste verdieping hard nodig heeft als showroom. Na goed overleg met Toy Gallery en EU Claim zullen zij per 1 november 2015 overgaan naar een nieuwe locatie. Speelgoedmuseum Toy Gallery is voor het laatst geopend op zaterdag 26 september. De verbouwing van de bovenverdieping zal in de maanden november en december plaatsvinden.

Meer focus op zakelijke markt

Wanneer de bovenste verdieping bij het autobedrijf wordt aangetrokken, zal ook de lunchroom een metamorfose ondergaan.  De lunchroom krijgt een geheel nieuwe uitstraling en zal worden uitgebreid met een vergaderruimte, geschikt voor circa 50 personen. "We gaan ons daarmee meer op het hoge zakelijke segment richten, dit sluit goed aan op onze huidige klantenkring en core business, het verkopen van exclusieve klassieke auto’s. Inherent hieraan is dat de openstelling op de 1ste zondag van de maand komt te vervallen", aldus zoon en mededirecteur Nick Aaldering.

Extra werkplaats en opslag

Door de gestage groei was de behoefte aan extra werkplaatsruimte al eerder toegenomen. Om die reden is in 2011 de oude locatie waar de geschiedenis van Auto Aaldering ooit begonnen is, totaal gerenoveerd en is daar een tweede werkplaats gerealiseerd. In 2014 is tevens op deze locatie een professionele poetsafdeling gebouwd. Daarnaast is er een loods van 2.000 m² waar auto’s staan die in afwachting zijn van poetswerkzaamheden en auto’s die afgeleverd zijn na inkoop.