GlasGarage opereert onder andere vanuit shop-in-shops binnen autobedrijven of carrosseriebedrijven en stand alone. Door de overname kan GlasGarage een verdere impuls geven aan de ingezette strategie en professionalisering van het bedrijf.

Eigenaar Emil Voorhorst zal verbonden blijven aan GlasGarage en Belron. "De enorme marktkennis en know how van Belron sluit uitstekend aan bij de strategie van GlasGarage, waarbij de focus nog nadrukkelijker komt te liggen op o.a. organisatie efficiency, technische ontwikkelingen en  bijbehorende waarborging van diverse processen."

Douwe Bekius, managing director Belron Holland: "Door de verschillende organisaties naast elkaar te laten opereren, kunnen we optimaal invulling geven aan de behoefte aan differentiatie die we zien in de markt. Net als in andere markten hebben onze business partners en consumenten verschillende behoeften als het gaat om dienstverlening, en behoefte om te kunnen kiezen. Het in stand houden van verschillende organisaties naast elkaar is dus van belang voor zowel onze business partners, de consument als Belron. Wij zullen onze expertise inzetten om GlasGarage niet alleen succesvol te laten zijn op korte termijn, maar ook in de toekomst."