De Los Angeles Auto Show’s Connected Car Expo op 17 november zal de bedrijven en vernieuwers die de auto- en transportsector herdefiniëren samenbrengen.  De conferentie en expositie, die één hele dag duurt, is zijn vorige locatie in het Convention Center ontgroeid en zal nu vrijwel het gehele JW Marriott in het naastgelegen L.A. Live entertainmentcomplex in beslag nemen. "Het uitbreiden van onze campus naar het JW Marriott geeft ons een presentatieruimte met capaciteit voor vijftienhonderd zitplaatsen en zestigduizend vierkante meter aan expositieruimte," aldus de manager van de show, Terri Toennies. 

Meer dan 25 sprekers geven hun visie over de dramatische veranderingen die zich binnen de auto-industrie (zullen) voordoen terwijl zij de samenwerking aangaan met grote namen in de technologie-industrie zoals Apple, Microsoft, Intel, Qualcomm en andere snelgroeiende innovators. Experts van Google, Volkswagen, Continental, Movimento, Redbend, J.D. Power, Pebble en anderen zullen in Los Angeles bijeenkomen. De adviesraad van de CCE heeft de onderwerpen voor de conferentie van dit jaar gekozen, waarbij de focus ligt op hete hangijzers als autonoom rijdende voertuigen, autodelen, cyberveiligheid, 3D printen, over-the-air updates. Het voorlopige schema

Naast het bezoeken van de conferentie kunnen CCE-bezoekers de nieuwste innovaties op het gebied van autotechnologie ontdekken bij het JW Marriott waar zo’n dertig bedrijven hun nieuwste oplossingen en producten zullen demonstreren. Deelnemers zijn bijvoorbeeld Auto Alliance, Covisint, Elektrobit, Faurecia, Garmin, Global Automakers, KPMG, Mojio, OnStar, OSRAM Opto Semiconductors, QNX, whiteCryption, Wind River en vele nieuwe start-ups en applicatieontwikkelaars. De expositievloer zal dit jaar op 17 november ook dienen voor verscheidene autotechnische persconferenties .

Registreren is nu mogelijk. Exposanten en bezoekers van CCE met een driedaagse pas kunnen de debutanten op het gebied van auto’s dit jaar bekijken en zij hebben toegang tot een volledig nieuwe CCE-netwerkbestemming in het Convention Center. 

De Los Angeles Auto Show  is opgericht in 1907 en is elk jaar de eerste Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. De Press & Trade Days van de show beginnen in 2015 op 17 november met de Connected Car Expo (CCE) in het JW Marriott op L.A. Live, gevolgd door LA Auto Show’s autodebutanten en press & trade-evenementen in het Los Angeles Convention Center op 18 en 19 november. LA Auto Show is van 20 tot 29 november geopend voor het publiek.