Starol doet zaken met grossiers, oliegroothandels, importeurs, garage- en tuningbedrijven en met deze samenwerking wil Motul zijn positie op de Nederlandse markt versterken. Directeur Robert Streppel van Starol heeft tien jaar ervaring in de Nederlandse automotive- en smeermiddelenmarkt. Starol distribueert momenteel al smeermiddelen van de A-merken Castrol en Shell. Behalve aan de automotive sector levert Starol ook aan de industriële-, tweewieler-, maritieme- en offshore sector. De leveringen worden gedaan vanuit de magazijnen in Twello en Rhoon.

Marcel Struwer is nationaal account manager bij Motul Nederland: "Ik ben erg tevreden met dit nieuwe partnerschap. Starol gelooft in een persoonlijke, klantgerichte aanpak en dat sluit perfect aan bij het ideeëngoed van Motul."  Robert Streppel van Starol: "Ik ben enorm trots het A-merk Motul te mogen distribueren. Motul is een perfecte aanvulling op Castrol en Shell. Het assortiment van Motul is breder, waardoor wij beter in staat zijn aan de steeds specifiekere vraag en kwaliteitseisen van onze klanten te kunnen voldoen."

De Motul Groep, met z’n hoofdkantoor in Parijs, is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige en innovatieve smeermiddelen. Motul is in 110 landen en regio’s op de wereld actief.