Bosch First Suppliers voeren zowel in producten, equipment en services Bosch als belangrijkste merk. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de uitbouw en ondersteuning van de werkplaatsconcepten Bosch Car Service en AutoCrew.

Bosch en WM werken in Duitsland en Oostenrijk al vele jaren samen. WM Automaterialen in Nederland was tot nu toe geen vaste businesspartner, maar daar komt met deze overeenkomst verandering in. Olivier Lannoy, Sales Manager Bosch Benelux: "Gezien de bestaande samenwerking in Duitsland en andere landen kunnen we ook in Nederland maar beter de handen ineen slaan. WM Automaterialen is een belangrijke speler op de Nederlandse markt. Het is een dynamisch bedrijf met duidelijke groeiambities en dat komt ook Bosch ten goede."

WM is de grootse onderdelenleverancier van Duitsland (negentig verkooppunten) en heeft ook vestigingen in Oostenrijk (vier) en de VS (vijf). Eind vorig jaar kocht WM onderdelendistributeur Trost Auto Technik Service. Daardoor is het bedrijf nu ook in Roemenië, Slowakije en Tsjechië actief. In Nederland zit WM Automaterialen in Lochem, Zwolle, Arnhem en Wijchen. Het bedrijf telt 42  medewerkers.