Deze garantietermijn is uniek voor bedrijfswagens want Nissan wil hiermee het vertrouwen in de kwaliteit van zijn bedrijfswagens benadrukken. De fabrieksgarantie is zeer uitgebreid en bestrijkt het lakwerk tot en met accu en het onderstel tot de aandrijflijn. Ook originele Nissan-accessoires vallen onder de nieuwe garantie.

Ponz Pandikuthira, baas van bestelwagens bij Nissan Europe: "We willen onze positie in Europa versterken en de focus ligt op de klant. Onze fabrieksgarantie van vijf jaar was de uitkomst van een uitvoerig onderzoek onder bedrijfswagenklanten. Voorts benadrukken we met deze nieuwe fabrieksgarantie het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten, wat zich voor de klanten vertaalt in extra zekerheid en kostenbesparing."

Meer dan 14,5 duizend mensen werken in Europa bij Nissan op het gebied van design, research & development, productie, logistiek, verkoop en marketing. In 2013 produceerden Nissans fabrieken in Groot-Brittannië, Spanje en Rusland meer dan 635 duizend voertuigen, waaronder mini-mpv’s, prijswinnende crossovers, suv’s, bedrijfsauto’s en de elektrische Leaf.