Bautista (40) is sinds de oprichting van ING Car Lease, het voormalige Alphabet Autolease, werkzaam bij de organisatie en heeft hiermee ruim twintig jaar ervaring in de autobranche. Bij ING Car Lease was hij ruim vijf jaar werkzaam als sales & marketing directeur, waarna hij doorgroeide als ceo bij de Spaanse tak van Alphabet. In deze functie heeft hij grote projecten geleid, zoals de overname en integratie van Universal Lease Iberia, het openen van het centrum voertuigen DriveOn, de lancering van AlphaCity en de integratie van Alphabet en ING Car Lease. "Spanje was voor mij een van de beste leerscholen die er bestaat. Ik ben bij veel projecten betrokken geweest die met succes zijn afgerond. De ervaring die ik hierbij heb opgedaan, ga ik dan ook inzetten in mijn nieuwe functie", aldus Bautista.

Bautista rondde zowel de bachelor Business Administration als de bachelor Marketing af. Verder behaalde hij in 2006 zijn International Executive MBA aan de Universiteit van Chicago, waar hij cum laude afstudeerde.

Alphabet is een van de vier grootste internationale aanbieders van fleetmanagement met auto’s van alle merken.Het bedrijf, dat het hoofdkantoor heeft in München, is opgericht in 1997 en beheert meer dan 550 duizend voertuigen in achttien landen. Alphabet is onderdeel van BMW Group.