Bovemij en Bosch Car Service werken al langer samen, bijvoorbeeld met  ‘Bosch Car Service Autoverzekering’.  Nu is er een volgende stap in het partnerschap gezet met de introductie van financieringen voor consumenten.  De samenwerking is helder: in een van de Bosch Car Service autobedrijven kan direct een financieringsaanvraag voor de klant worden gedaan om de aankoop van een auto te kunnen financieren.  Bovemij neemt daarna de volledige afhandeling volgens de wettelijke voorschriften van de financieringsaanvraag op zich.

Directeur Rob Polman van Bovemij  Financiële Diensten: "De hoge klantwaardering, de laagdrempelige formule en het breed vertakte netwerk van Bosch Car Service zorgen ervoor dat een zeer grote groep van consumenten wordt bereikt. Het product dat wij hebben ontwikkeld, is daarop afgestemd. Het is pasklaar, helder en eerlijk."
Marieke Groeneveld, concept manager van Robert Bosch, toont zich content over de volgende fase in de samenwerking met Bovemij. "’ Klanten kunnen altijd klant blijven van één van de 385 Bosch Car Service vestigingen en mogen zich nooit  gedwongen voelen elders aan te kloppen. Ons streven is onder één dak zeer complete service te bieden, dat vervolgens individueel kan worden aangepast." Groeneveld noemt als voorbeeld de financiering, die is afgestemd op de levensduur van de auto. Ook wijst zij op de voorwaarde dat een klant nooit méér leent dan de waarde van de auto is. "Aan het eind van de looptijd is de auto helemaal afbetaald. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten niet onaangenaam verrast worden in de toekomst."