Het gaat om de Fiat Punto Young TwinAir Turbo 100. Het is voor het eerst dat een automerk zelf een voorraad nieuwe auto’s aanbiedt via een Marktplaats outlet. De Fiat-dealers faciliteren de proefritten en de verkooptransactie. Het model is verkrijgbaar vanaf €9.999.

Olivier van Duijn, directeur van Marktplaats: "Een outlet voor auto’s past bij de manier waarop de prijsbewuste consument van nu winkelt. Gezien het feit dat de eerste Punto al binnen enkele uren is verkocht, zijn ook grote aankopen als personenauto’s geschikt om op deze wijze aan te bieden. Met deze actie kunnen mensen die op zoek zijn naar een occasion nu voor hetzelfde geld een compleet nieuwe auto kopen. De samenwerking met Marktplaats is voor Fiat een nieuwe, unieke manier om het bezoek aan de Fiat-dealers een extra impuls te geven."

De samenwerking tussen Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. en Marktplaats is ontwikkeld door Marktplaats Zakelijk in samenwerking met mediabureau Maxus. Vorige maand leverde de Fiat 500-actie van LeasePlan en MediaMarkt in vijf dagen tijd 1.170 ondertekende privé-leasecontracten op.