Top dossiers

Adverteren

Automobiel Management biedt u diverse mogelijkheden voor zowel on- als offline te adverteren. Het is mogelijk om te adverteren op de website automobielmanagement.nl, in de e-nieuwsbrief AM Update, en in het vakblad. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Joop Sluiter
T.: (06) 53 37 42 34 
E.: j.sluiter@promedia.nl
 

Ruud Mosetti
T.: (0570) 504 341
E.:  r.mosetti@promedia.nl  

 

 

Mediabrochure 2019
Automobiel Management

Mediabrochure 2018
Automobiel Management

   
 

AM

    

  Mediabrochure 2018
   

 

Adverteren op automobielmanagement.nl
Automobielmanagement.nl is het dagelijkse praktische online vaktool in de automotivebranche. De site wordt gebruikt door beslissers als het gaat om nieuws over aanschaf van producten, de inzet van werving- en selectiebureaus, opleidingen en trainingen of andere zakelijke diensten. 

Automobielmagement.nl is er speciaal voor algemene, commerciële en technische directieleden, marketing- en salesmanagers etc. Kortom, een aantrekkelijke doelgroep van beslissers en beïnvloeders met spilfuncties bij onder meer dealerbedrijven, leasemaatschappijen, groothandel en schadeherstelbedrijven.

Automobielmanagement.nl biedt een scala van mogelijkheden om uw boodschap te communiceren, van standaard proposities tot en met maatwerk.

Vacatures op de website 
De vacaturen uit het magazine worden 4 weken lan GRATIS doorgeplaatst op de website. Daarnaast hebben we voor de arbeidsmarktcommunicatie twee pakketten binnen het carriére-umfeld op de site.

Adverteren in de dagelijkse e-nieuwsbrief AM Update 
Dagelijks verschijnt AM Update, de e-nieuwsbrief van Automobielmanagement.nl, in 10.000 e-mail boxen van automotive professionals. Naast deze dagelijkse nieuwsbrief brengt de redactie ook een aantal specifieke e-mail nieuwsbrieven op het gebied van producten. Als adverteerder kunt u onder meer advertorials plaatsen in de nieuwsbrieven. En met de complete database van Automobielmanagement.nl zijn de e-mailadressen van alle professionals direct beschikbaar voor een scherpe partnermail-actie. Goed om uw boodschap multimediaal te communiceren.

Adverteren in het magazine 
Automobiel Management is het ideale medium om uw dynamische doelgroep even stil te laten staan bij uw mededeling, product, dienst of vacature. De combinatie van sales en aftersales in één uitgave, maken een optimaal bereik van uw doelgroep mogelijk.