Elgersma officiële distributeur van Waxoyl productlijn

Op 1 januari heeft Waxoyl AG de distributie van de volledige Waxoyl-productlijn overgedragen aan grossiersbedrijf Elgersma. Elgersma wordt verantwoordelijk voor de distributie in Nederland en België. Het bedrijf verkoopt al jaren de Waxoyl verzegelingsproducten voor de bescherming van autolak.

Het assortiment van Waxoyl-producten bestaat inmiddels uit verzegeling, keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud & reiniging, anti-corrosie en interieurbescherming.

Directeur Henri van Hout: “Door onze goede ervaringen met de producten van Waxoyl, zijn wij verheugd nu ook de overige producten van dit merk te leveren. Producten die niet alleen worden gebruikt door automotive klanten, maar ook toegepast worden in andere branches”.

Elgersma officiële distributeur van Waxoyl productlijn - Automobielmanagement.nl

Elgersma officiële distributeur van Waxoyl productlijn

Op 1 januari heeft Waxoyl AG de distributie van de volledige Waxoyl-productlijn overgedragen aan grossiersbedrijf Elgersma. Elgersma wordt verantwoordelijk voor de distributie in Nederland en België. Het bedrijf verkoopt al jaren de Waxoyl verzegelingsproducten voor de bescherming van autolak.

Het assortiment van Waxoyl-producten bestaat inmiddels uit verzegeling, keramische coatings, polijstmiddelen, onderhoud & reiniging, anti-corrosie en interieurbescherming.

Directeur Henri van Hout: “Door onze goede ervaringen met de producten van Waxoyl, zijn wij verheugd nu ook de overige producten van dit merk te leveren. Producten die niet alleen worden gebruikt door automotive klanten, maar ook toegepast worden in andere branches”.