Eni i-Sint XEF 0W-20: scherp geprijsd mét multi OEM-certificering

brand story

Innovatie vanuit Italië. Eni i-Sint XEF 0W-20 is één van de eerste 0W-20 motoroliën met OEM-certificering van meerdere fabrikanten: Ford, Jaguar, Land Rover, Opel/Vauxhall, Mercedes en BMW. Ook voldoet deze olie aan de specificaties van Chrysler en Fiat. Hiermee koppelt de Eni i-Sint XEF 0W-20 een brede inzetbaarheid aan een concurrerende prijsstelling.

De Eni i-Sint XEF 0W-20 motorolie is ontwikkeld voor toepassing in de nieuwe generatie lichte benzine- en dieselmotoren volgens het downsizing-principe, waarbij in grote auto’s kleinere motoren worden toegepast. Deze motorolie is ook geschikt voor motoren die zijn voorzien van start & stop-systemen, directe inspuiting en uitlaatgasnabehandelingstechniek zoals roetfilters (DPF en GPF).

De extreem vloeibare Eni i-Sint XEF 0W-20 draagt actief bij aan het verlagen van de interne weerstand, het realiseren van brandstofbesparing en het verminderen van de milieubelasting, volgens de laatst gestelde normen. Exclusief en uniek voor deze Eni motorolie is dat de samenstelling het API SN Plus RC-niveau overstijgt.

Voorkomen LSPI

Deze hoogwaardige formule van Eni i-Sint XEF 0W-20 vermindert of voorkomt de kans op Low Speed Pre Ignition (LSPI); ongewenste voortijdige ontbranding van het mengsel tijdens de compressieslag. LSPI leidt in veel gevallen tot serieuze motorschade, zoals beschadigde zuigers, gebroken zuigerveren, kromme drijfstangen of afgebroken bougies.

Scherp geprijsde 0W-20

Eni is een volwaardig smeermiddelenpartner voor de automotive-sector met decennialange knowhow. Eni Benelux biedt de nieuwe Eni i-Sint XEF 0W-20 aan tegen scherpe prijzen in de volgende verpakkingen: bulk, IBC, 205L, 60L, 20L, 4x5L en 12x1L. Meer informatie en bestellen kan via de speciale productpagina op de site van Eni Benelux.

Eni levert in totaal vier varianten 0W-20, naast de i-Sint XEF 0W-20 voor BMW, Mercedes, Chrysler, Fiat, Opel en Ford, ook specifiek voor Volvo en Volkswagen en meerdere Japanse fabrikanten. Deze motoroliën zijn onderdeel van een volwaardig assortiment smeermiddelen voor personenauto’s die voldoen aan de steeds strengere specificaties van fabrikanten.

Eni i-Sint XEF 0W-20: scherp geprijsd mét multi OEM-certificering - Automobielmanagement.nl

Eni i-Sint XEF 0W-20: scherp geprijsd mét multi OEM-certificering

brand story

Innovatie vanuit Italië. Eni i-Sint XEF 0W-20 is één van de eerste 0W-20 motoroliën met OEM-certificering van meerdere fabrikanten: Ford, Jaguar, Land Rover, Opel/Vauxhall, Mercedes en BMW. Ook voldoet deze olie aan de specificaties van Chrysler en Fiat. Hiermee koppelt de Eni i-Sint XEF 0W-20 een brede inzetbaarheid aan een concurrerende prijsstelling.

De Eni i-Sint XEF 0W-20 motorolie is ontwikkeld voor toepassing in de nieuwe generatie lichte benzine- en dieselmotoren volgens het downsizing-principe, waarbij in grote auto’s kleinere motoren worden toegepast. Deze motorolie is ook geschikt voor motoren die zijn voorzien van start & stop-systemen, directe inspuiting en uitlaatgasnabehandelingstechniek zoals roetfilters (DPF en GPF).

De extreem vloeibare Eni i-Sint XEF 0W-20 draagt actief bij aan het verlagen van de interne weerstand, het realiseren van brandstofbesparing en het verminderen van de milieubelasting, volgens de laatst gestelde normen. Exclusief en uniek voor deze Eni motorolie is dat de samenstelling het API SN Plus RC-niveau overstijgt.

Voorkomen LSPI

Deze hoogwaardige formule van Eni i-Sint XEF 0W-20 vermindert of voorkomt de kans op Low Speed Pre Ignition (LSPI); ongewenste voortijdige ontbranding van het mengsel tijdens de compressieslag. LSPI leidt in veel gevallen tot serieuze motorschade, zoals beschadigde zuigers, gebroken zuigerveren, kromme drijfstangen of afgebroken bougies.

Scherp geprijsde 0W-20

Eni is een volwaardig smeermiddelenpartner voor de automotive-sector met decennialange knowhow. Eni Benelux biedt de nieuwe Eni i-Sint XEF 0W-20 aan tegen scherpe prijzen in de volgende verpakkingen: bulk, IBC, 205L, 60L, 20L, 4x5L en 12x1L. Meer informatie en bestellen kan via de speciale productpagina op de site van Eni Benelux.

Eni levert in totaal vier varianten 0W-20, naast de i-Sint XEF 0W-20 voor BMW, Mercedes, Chrysler, Fiat, Opel en Ford, ook specifiek voor Volvo en Volkswagen en meerdere Japanse fabrikanten. Deze motoroliën zijn onderdeel van een volwaardig assortiment smeermiddelen voor personenauto’s die voldoen aan de steeds strengere specificaties van fabrikanten.