Kroon-Oil: Motorflush als nieuwe bron van inkomsten

brand story

Met het Kroon-Oil Garage Supportplan biedt de olieleverancier de perfecte aanvulling op de bestaande garageconcepten. Daarnaast is het Powerflush-concept uitgebreid met Engine Flush.

“We zien dat er bij onze klanten behoefte is aan technische support en op dat vlak lopen wij voorop. Zo hebben we afgelopen jaar via onze website meer dan 6 miljoen unieke adviezen verstrekt”, aldus Leon ten Hove, manager marketing & communicatie bij het bedrijf. “Daarnaast hebben we een team met techneuten die klanten bijstaan. Ook organiseren we webinars en trainingen en ondersteunen we met marketingsupport. Denk aan een leenauto voor het garagebedrijf, (werk)kleding en de aankleding van de werkplaats of het bedrijfspand inclusief equipment. Dat verstrekken we binnen het supportplan, in ruil voor een milde volumeafspraak.”

Engine Flush

Al meer dan 300 garagebedrijven maken gebruik van het Supportplan. Het Powerflush-concept omvat nu ook Engine Flush. Ten Hove: “Powerflush is een bekend concept waarmee je nieuwe werkplaatsomzet kan genereren. Wij leveren de enige machine die nu drie componenten effectief kan spoelen en reinigen: automatische transmissies, stuurhuizen en motoren.” Kroon-Oil heeft per OEM koffers samengesteld met de adapters om de machine op het oliefilter van de auto aan te sluiten. “Een motorflush biedt veel voordelen”, aldus Jan Gelderblom, teamleader sales. “De motor loopt zuiniger en rustiger na een motorflush. Daar komt bij dat garages nieuwe omzet realiseren en de aanschaf van de Powerflush-machine sneller terugverdienen.”

Dit artikel verscheen eerder in het thema Aftermarket van AM januari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Kroon-Oil: Motorflush als nieuwe bron van inkomsten - Automobielmanagement.nl

Kroon-Oil: Motorflush als nieuwe bron van inkomsten

brand story

Met het Kroon-Oil Garage Supportplan biedt de olieleverancier de perfecte aanvulling op de bestaande garageconcepten. Daarnaast is het Powerflush-concept uitgebreid met Engine Flush.

“We zien dat er bij onze klanten behoefte is aan technische support en op dat vlak lopen wij voorop. Zo hebben we afgelopen jaar via onze website meer dan 6 miljoen unieke adviezen verstrekt”, aldus Leon ten Hove, manager marketing & communicatie bij het bedrijf. “Daarnaast hebben we een team met techneuten die klanten bijstaan. Ook organiseren we webinars en trainingen en ondersteunen we met marketingsupport. Denk aan een leenauto voor het garagebedrijf, (werk)kleding en de aankleding van de werkplaats of het bedrijfspand inclusief equipment. Dat verstrekken we binnen het supportplan, in ruil voor een milde volumeafspraak.”

Engine Flush

Al meer dan 300 garagebedrijven maken gebruik van het Supportplan. Het Powerflush-concept omvat nu ook Engine Flush. Ten Hove: “Powerflush is een bekend concept waarmee je nieuwe werkplaatsomzet kan genereren. Wij leveren de enige machine die nu drie componenten effectief kan spoelen en reinigen: automatische transmissies, stuurhuizen en motoren.” Kroon-Oil heeft per OEM koffers samengesteld met de adapters om de machine op het oliefilter van de auto aan te sluiten. “Een motorflush biedt veel voordelen”, aldus Jan Gelderblom, teamleader sales. “De motor loopt zuiniger en rustiger na een motorflush. Daar komt bij dat garages nieuwe omzet realiseren en de aanschaf van de Powerflush-machine sneller terugverdienen.”

Dit artikel verscheen eerder in het thema Aftermarket van AM januari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg