Varta: defecte accu is belangrijkste oorzaak van autopech

brand story

Onregelmatig gebruik van een voertuig heeft op lange termijn gevolgen voor de accu. Moderne auto-elektronica zorgt ervoor dat de accu ontlaadt, zelfs als de auto stilstaat. De voorbije 12 maanden werden veel wagens niet regelmatig gebruikt en dat kan tot problemen leiden.

De accu-experts van VARTA® raden alle garages aan om bij alle binnenkomende wagens de status van de accu te controleren. Dat is nu belangrijker dan ooit omdat veel wagens het afgelopen jaar niet zo vaak gebruikt werden als normaal. Als gevolg van de COVID-19-beperkingen tijdens de lockdown en een afname van het woon-werkverkeer hebben de meeste particuliere voertuigen in 2020 minder kilometers gereden. Daardoor hadden we dit jaar te kampen met ernstige accuproblemen. Daarnaast hadden we in het voorjaar van 2020 een langdurige periode met warm weer, en was er in augustus een hittegolf. Door dat warme weer gaat de accustatus snel achteruit, en daarom rijden er nu veel auto’s rond met een zwakke accu.

VARTA Partner Portal

Het VARTA Partner Portal biedt ondersteuning aan technici. Op dit toonaangevende onlineplatform vindt u niet alleen OE-informatie om de juiste accu voor elk voertuig te helpen kiezen, maar ook stapsgewijze montage-instructies. U hebt toegang tot het VARTA Partner Portal via alle toestellen met internetverbinding: na een snelle, eenmalige registratie krijgt elke monteur GRATIS en onbeperkt toegang. Hierdoor vervangt u altijd de juiste accu in een zo kort mogelijke tijd.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Aftermarket van AM januari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Varta: defecte accu is belangrijkste oorzaak van autopech - Automobielmanagement.nl

Varta: defecte accu is belangrijkste oorzaak van autopech

brand story

Onregelmatig gebruik van een voertuig heeft op lange termijn gevolgen voor de accu. Moderne auto-elektronica zorgt ervoor dat de accu ontlaadt, zelfs als de auto stilstaat. De voorbije 12 maanden werden veel wagens niet regelmatig gebruikt en dat kan tot problemen leiden.

De accu-experts van VARTA® raden alle garages aan om bij alle binnenkomende wagens de status van de accu te controleren. Dat is nu belangrijker dan ooit omdat veel wagens het afgelopen jaar niet zo vaak gebruikt werden als normaal. Als gevolg van de COVID-19-beperkingen tijdens de lockdown en een afname van het woon-werkverkeer hebben de meeste particuliere voertuigen in 2020 minder kilometers gereden. Daardoor hadden we dit jaar te kampen met ernstige accuproblemen. Daarnaast hadden we in het voorjaar van 2020 een langdurige periode met warm weer, en was er in augustus een hittegolf. Door dat warme weer gaat de accustatus snel achteruit, en daarom rijden er nu veel auto’s rond met een zwakke accu.

VARTA Partner Portal

Het VARTA Partner Portal biedt ondersteuning aan technici. Op dit toonaangevende onlineplatform vindt u niet alleen OE-informatie om de juiste accu voor elk voertuig te helpen kiezen, maar ook stapsgewijze montage-instructies. U hebt toegang tot het VARTA Partner Portal via alle toestellen met internetverbinding: na een snelle, eenmalige registratie krijgt elke monteur GRATIS en onbeperkt toegang. Hierdoor vervangt u altijd de juiste accu in een zo kort mogelijke tijd.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Aftermarket van AM januari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg