AA-team: nieuw alternatief voor Route Mobiel

brand story

Met het ter ziele gaan van Route Mobiel ontstaat er ruimte in de markt voor nieuwe alternatieven. AA-team lanceert AA Mobiel, onder meer om Route Mobiel-klanten een alternatief te bieden.

Pechhulpverlener AA-team richtte zijn pijlen altijd op particulieren en garages, maar verlegde de focus naar garages. De core business voor AA-team is nog steeds een white label-oplossing voor garages, maar de particulieren zijn nu ook weer in beeld.

AA Mobiel

Marry Kwekel van AA-team weet dat Nationale-Nederlanden, eigenaar van Route Mobiel, stopt met enkel pechhulp. Hij springt daarop in met AA Mobiel, dat geen eigen bijdrage kent. “We hebben ook plannen om AA Mobiel te koppelen aan aanbiedingen voor APK/onderhoud, zodat garages met kortingen nieuwe klanten kunnen binnenhalen. Daarbij beconcurreren we de garages qua prijs niet, hun pechhulp is vaak gratis of goedkoper.”

België

AA-team start ook in België met een alarmcentrale. “We gaan als eerste samenwerken met het CarProf-garageconcept.” Tot slot een ander nieuwtje: voor de Nederlandse klanten van het nieuwe Chinese/Amerikaanse automerk SERES gaat AA-team de pechhulp verzorgen, in eigen land en voor Nederlanders die stranden in andere Europese landen.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Aftermarket van AM januari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

AA-team: nieuw alternatief voor Route Mobiel - Automobielmanagement.nl

AA-team: nieuw alternatief voor Route Mobiel

brand story

Met het ter ziele gaan van Route Mobiel ontstaat er ruimte in de markt voor nieuwe alternatieven. AA-team lanceert AA Mobiel, onder meer om Route Mobiel-klanten een alternatief te bieden.

Pechhulpverlener AA-team richtte zijn pijlen altijd op particulieren en garages, maar verlegde de focus naar garages. De core business voor AA-team is nog steeds een white label-oplossing voor garages, maar de particulieren zijn nu ook weer in beeld.

AA Mobiel

Marry Kwekel van AA-team weet dat Nationale-Nederlanden, eigenaar van Route Mobiel, stopt met enkel pechhulp. Hij springt daarop in met AA Mobiel, dat geen eigen bijdrage kent. “We hebben ook plannen om AA Mobiel te koppelen aan aanbiedingen voor APK/onderhoud, zodat garages met kortingen nieuwe klanten kunnen binnenhalen. Daarbij beconcurreren we de garages qua prijs niet, hun pechhulp is vaak gratis of goedkoper.”

België

AA-team start ook in België met een alarmcentrale. “We gaan als eerste samenwerken met het CarProf-garageconcept.” Tot slot een ander nieuwtje: voor de Nederlandse klanten van het nieuwe Chinese/Amerikaanse automerk SERES gaat AA-team de pechhulp verzorgen, in eigen land en voor Nederlanders die stranden in andere Europese landen.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Aftermarket van AM januari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg