Autonamics: ‘Een goede acculader is onontbeerlijk’

brand story

Sinds 2018 is Autonamics de Nederlandse importeur voor DEFA Power Systems. DEFA levert acculaders voor de traditionele lood-zuur accu’s maar ook AGM, GEL, EFB, Start&Stop en Li-Ion accu’s. Het zijn slimme laders, wat betekent dat de lader eerst het type accu, de capaciteit en de conditie detecteert voordat het bepaalt wat de optimale laadcyclus moet zijn. Dit geldt ook voor de specifiek ontworpen werkplaatsladers en showroomladers.

Tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie van de auto is het sterk aan te bevelen om ook de accu te servicen. Zeker in de huidige tijd, heeft de accu het zwaar door minder autogebruik. Niets is vervelender voor de klant, maar ook voor de garagist, dat nadat de auto naar de garage is geweest, de klant belt dat de auto niet wil starten. Hoe goed de service ook is geweest, het positieve gevoel is dan weg. Met een DEFA-werkplaatslader is dit eenvoudig te voorkomen. Deze kan ook worden gebruikt als 13,8V continue voeding, ideaal om auto’s van stroom te blijven voorzien wanneer de accu wordt gewisseld voor behoud van de vluchtige gegevens en bij software updates.

Showroom

In de autoshowrooms van de grote Duitse automerken ligt de ‘DEFA Showroomlader’ vaak al standaard onder de auto. De ideale stroomvoorziening voor een goede showroompresentatie. Deze showroomlader maakt gedoe met een jump-starter of hulpaccu overbodig en voorziet de auto van stroom zodat de rijverlichting, binnen- en dashboardverlichting actief kunnen zijn voor een mooie presentatie binnen en buiten de showroom.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Banden & Accu’s van AM februari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Autonamics: ‘Een goede acculader is onontbeerlijk’ - Automobielmanagement.nl

Autonamics: ‘Een goede acculader is onontbeerlijk’

brand story

Sinds 2018 is Autonamics de Nederlandse importeur voor DEFA Power Systems. DEFA levert acculaders voor de traditionele lood-zuur accu’s maar ook AGM, GEL, EFB, Start&Stop en Li-Ion accu’s. Het zijn slimme laders, wat betekent dat de lader eerst het type accu, de capaciteit en de conditie detecteert voordat het bepaalt wat de optimale laadcyclus moet zijn. Dit geldt ook voor de specifiek ontworpen werkplaatsladers en showroomladers.

Tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie van de auto is het sterk aan te bevelen om ook de accu te servicen. Zeker in de huidige tijd, heeft de accu het zwaar door minder autogebruik. Niets is vervelender voor de klant, maar ook voor de garagist, dat nadat de auto naar de garage is geweest, de klant belt dat de auto niet wil starten. Hoe goed de service ook is geweest, het positieve gevoel is dan weg. Met een DEFA-werkplaatslader is dit eenvoudig te voorkomen. Deze kan ook worden gebruikt als 13,8V continue voeding, ideaal om auto’s van stroom te blijven voorzien wanneer de accu wordt gewisseld voor behoud van de vluchtige gegevens en bij software updates.

Showroom

In de autoshowrooms van de grote Duitse automerken ligt de ‘DEFA Showroomlader’ vaak al standaard onder de auto. De ideale stroomvoorziening voor een goede showroompresentatie. Deze showroomlader maakt gedoe met een jump-starter of hulpaccu overbodig en voorziet de auto van stroom zodat de rijverlichting, binnen- en dashboardverlichting actief kunnen zijn voor een mooie presentatie binnen en buiten de showroom.

Dit artikel verscheen eerder in het thema Banden & Accu’s van AM februari 2021.

Wil je ook adverteren bij AM ? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg