NRF introduceert 1.000 nieuwe aftermarket onderdelen

brand story

We zijn net halverwege 2021 en NRF heeft al 1.000 nieuwe referenties aan hun assortiment toegevoegd. In totaal biedt NRF een assortiment van meer dan 9.000 Aftermarket onderdelen voor motorkoeling en airconditioning.

NRF heeft een productassortiment dat continu wordt uitgebreid. Een toegewijd productmanagement team bepaalt dagelijks welke onderdelen aan het assortiment kunnen worden toegevoegd.

Naast het toevoegen van artikelen aan het huidige assortiment motorkoeling en airconditioning, introduceert NRF ook nieuwe productgroepen. Vorig jaar introduceerde NRF Expansievaten en Elektrische waterpompen. Momenteel lanceert NRF hun nieuwste productgroep, thermostaten. Later dit jaar zal er opnieuw een nieuwe productgroep geïntroduceerd worden.

Michal Mieczkowski, Productmanager Aftermarket: “Door ons aanbod uit te breiden, bewegen we mee met de marktvraag. NRF wil een one-stop leverancier zijn door een compleet assortiment aan te bieden. Een goed voorbeeld hiervan is dat we ook onderdelen voor elektrische voertuigen aanbieden en dit aanbod snel uitbreiden.”

Klik hier voor meer informatie.

NRF introduceert 1.000 nieuwe aftermarket onderdelen - Automobielmanagement.nl

NRF introduceert 1.000 nieuwe aftermarket onderdelen

brand story

We zijn net halverwege 2021 en NRF heeft al 1.000 nieuwe referenties aan hun assortiment toegevoegd. In totaal biedt NRF een assortiment van meer dan 9.000 Aftermarket onderdelen voor motorkoeling en airconditioning.

NRF heeft een productassortiment dat continu wordt uitgebreid. Een toegewijd productmanagement team bepaalt dagelijks welke onderdelen aan het assortiment kunnen worden toegevoegd.

Naast het toevoegen van artikelen aan het huidige assortiment motorkoeling en airconditioning, introduceert NRF ook nieuwe productgroepen. Vorig jaar introduceerde NRF Expansievaten en Elektrische waterpompen. Momenteel lanceert NRF hun nieuwste productgroep, thermostaten. Later dit jaar zal er opnieuw een nieuwe productgroep geïntroduceerd worden.

Michal Mieczkowski, Productmanager Aftermarket: “Door ons aanbod uit te breiden, bewegen we mee met de marktvraag. NRF wil een one-stop leverancier zijn door een compleet assortiment aan te bieden. Een goed voorbeeld hiervan is dat we ook onderdelen voor elektrische voertuigen aanbieden en dit aanbod snel uitbreiden.”

Klik hier voor meer informatie.