NRF organiseert live technische webinars

brand story

NRF organiseert een uniek intern evenement, genaamd The Bubble. NRF is zich ervan bewust dat de meeste mensen Automechanika Frankfurt 2021 niet fysiek zal bezoeken. Daarom organiseert het bedrijf dit extra evenement, een week voor hun aanwezigheid in Frankfurt. Het online event wordt gehouden in Valencia (Spanje), waar een internationale groep van NRF zal samenkomen.

Tijdens The Bubble zal NRF klanten ontmoeten via online meetings. Bovendien kan iedereen deelnemen aan hun technische livestream-presentaties. Hier zullen interessante onderwerpen aan bod komen, zoals airco-onderhoud bij elektrische auto’s.

Wilt u deelnemen aan een live technisch webinar? Ga naar www.nrf.eu/thebubble om het complete schema te bekijken. NRF verzorgt alle webinars in 8 verschillende talen, waaronder Nederlands. U kunt op ‘enter live webinar’ klikken om deel te nemen aan de webinars.

NRF organiseert live technische webinars - Automobielmanagement.nl

NRF organiseert live technische webinars

brand story

NRF organiseert een uniek intern evenement, genaamd The Bubble. NRF is zich ervan bewust dat de meeste mensen Automechanika Frankfurt 2021 niet fysiek zal bezoeken. Daarom organiseert het bedrijf dit extra evenement, een week voor hun aanwezigheid in Frankfurt. Het online event wordt gehouden in Valencia (Spanje), waar een internationale groep van NRF zal samenkomen.

Tijdens The Bubble zal NRF klanten ontmoeten via online meetings. Bovendien kan iedereen deelnemen aan hun technische livestream-presentaties. Hier zullen interessante onderwerpen aan bod komen, zoals airco-onderhoud bij elektrische auto’s.

Wilt u deelnemen aan een live technisch webinar? Ga naar www.nrf.eu/thebubble om het complete schema te bekijken. NRF verzorgt alle webinars in 8 verschillende talen, waaronder Nederlands. U kunt op ‘enter live webinar’ klikken om deel te nemen aan de webinars.