LKQ Europe verwacht vooral in centraal Oost-Europa ‘een aanhoudende dynamische groei.’ “Met het LKQ Innovation and Service Center installeert LKQ Europe een digitale hub in een van zijn belangrijkste groeimarkten. De nieuwe faciliteit in Polen, die digitale producten ontwikkelt en test voor klanten in heel Europa, zal een katalysator zijn voor onze innovatie- en digitaliseringsstrategie. Zo versnelt LKQ Europe haar digitale transformatie voor de aftermarket van de toekomst”, aldus Arnd Franz, CEO van LKQ Europe.

Technologieplatform

LKQ gaat zich in Katowice vooral toeleggen op nieuwe connected garagemanagementsystemen, digitale B2B klantportalen, nieuwe E-commerce oplossingen, E-learning platforms voor klanten en leveranciers, en on-demand systemen, allemaal gebaseerd op een gemeenschappelijk technologieplatform.

Lees ook:
Goed kwartaal voor distributeur van aftermarketonderdelen LKQ