LKQ Europe opent innovatiecentrum in Polen

Onderdelenleverancier LKQ heeft in het Poolse Katowice een ‘Innovation and Service Center’ geopend. Het bedrijf wil de digitale transformatie van LKQ Europe vanuit de nieuwe locatie aansturen. Het streven is om het huidige team van 30 medewerkers in de komende jaren uit te breiden naar 250 medewerkers.

LKQ Europe verwacht vooral in centraal Oost-Europa ‘een aanhoudende dynamische groei.’ “Met het LKQ Innovation and Service Center installeert LKQ Europe een digitale hub in een van zijn belangrijkste groeimarkten. De nieuwe faciliteit in Polen, die digitale producten ontwikkelt en test voor klanten in heel Europa, zal een katalysator zijn voor onze innovatie- en digitaliseringsstrategie. Zo versnelt LKQ Europe haar digitale transformatie voor de aftermarket van de toekomst”, aldus Arnd Franz, CEO van LKQ Europe.

Technologieplatform

LKQ gaat zich in Katowice vooral toeleggen op nieuwe connected garagemanagementsystemen, digitale B2B klantportalen, nieuwe E-commerce oplossingen, E-learning platforms voor klanten en leveranciers, en on-demand systemen, allemaal gebaseerd op een gemeenschappelijk technologieplatform.

Lees ook:
Goed kwartaal voor distributeur van aftermarketonderdelen LKQ

LKQ Europe opent innovatiecentrum in Polen - Automobielmanagement.nl

LKQ Europe opent innovatiecentrum in Polen

Onderdelenleverancier LKQ heeft in het Poolse Katowice een ‘Innovation and Service Center’ geopend. Het bedrijf wil de digitale transformatie van LKQ Europe vanuit de nieuwe locatie aansturen. Het streven is om het huidige team van 30 medewerkers in de komende jaren uit te breiden naar 250 medewerkers.

LKQ Europe verwacht vooral in centraal Oost-Europa ‘een aanhoudende dynamische groei.’ “Met het LKQ Innovation and Service Center installeert LKQ Europe een digitale hub in een van zijn belangrijkste groeimarkten. De nieuwe faciliteit in Polen, die digitale producten ontwikkelt en test voor klanten in heel Europa, zal een katalysator zijn voor onze innovatie- en digitaliseringsstrategie. Zo versnelt LKQ Europe haar digitale transformatie voor de aftermarket van de toekomst”, aldus Arnd Franz, CEO van LKQ Europe.

Technologieplatform

LKQ gaat zich in Katowice vooral toeleggen op nieuwe connected garagemanagementsystemen, digitale B2B klantportalen, nieuwe E-commerce oplossingen, E-learning platforms voor klanten en leveranciers, en on-demand systemen, allemaal gebaseerd op een gemeenschappelijk technologieplatform.

Lees ook:
Goed kwartaal voor distributeur van aftermarketonderdelen LKQ