De Duitse fabrikant en leverancier van vervangingsonderdelen voor personenauto’s en bestelwagens is vooral bekend van de merken febi, SWAG en Blue Print.

Waarden

“Met deze investering zetten we weer een belangrijke stap op onze weg om klanten van Bilstein Group het meest veelomvattende aanbod aan hoog-kwalitatieve reparatie-oplossingen te bieden. Motairs producten vormen een ideale uitbreiding van onze bestaande range van meer dan 62.000 verschillende vervangingsonderdelen,’’ zegt managing directeur Karsten Schüßler-Bilstein. ‘’De beslissende factor voor de overname was de identieke oriëntatie van de twee bedrijven. Bilstein Group en Motair kennen dezelfde waarden waar het gaat om service, kwaliteit en duurzaamheid.’’

Groeien

“Wij zijn blij dat we Bilstein Groep in de toekomst als sterke partner aan onze zijde hebben. Dit biedt ons uitstekende vooruitzichten en synergieën in het voordeel van onze klanten,’’ zegt zijn collega Andreas Solibieda van Motair op zijn beurt. “We willen blijven groeien in Keulen en zowel onze bestaande partnerschappen voortzetten als nieuwe klanten overtuigen van onze kracht.’’

Lees ook:
febi Benelux: fast, first and close to market