CATL is volgens ZF een wereldleider op het gebied van EV-technologie. Door de samenwerking versterkt het Duitse bedrijf haar mogelijkheden op het gebied van aftermarket. CATL levert ZF veelomvattende kennis op het gebied van batterijtraining die wordt gecombineerd met ZF’s DGUV hoog-voltage trainingen ‘om de concurrentiekracht van de trainingsprogramma’s en andere aftersalesdiensten te versterken’.

Oppepper

“Creatieve samenwerking tussen bedrijven kan innovatie een oppepper bieden. We zijn trots dat we onze mogelijkheden in de aftermarket kunnen aanvullen met die van één van de wereldleiders in nieuwe energie,’’ zegt dr. Holger Klein, lid van de Raad van Bestuur van ZF Group. “De veelbelovende start van dit nieuwe strategische partnerschap bewijst dat je samen efficiëntere, overtuigende antwoorden kan bieden voor de uitdagingen van de transformatie.’’

Lees ook:
ZF: op weg naar een groene aftermarket

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding