Vredestein: topresultaten voor vierseizoenenbanden

brand story

De Vredestein Quatrac behaalde in de meest recente groepstest van vierseizoenenbanden van het Britse autotijdschrift Auto Express een podiumplaats. De Quatrac scoorde de meeste punten op de testonderdelen ‘handling op nat wegdek’ en ‘handling op droog wegdek’, waarmee hij zeven andere toonaangevende bandenmerken achter zich liet.

De Auto Express-test werd uitgevoerd met 205/55R16-banden voor compacte en kleine gezinsauto’s. Elke band werd beoordeeld qua rijgedrag op nat, sneeuw en droog wegdek. Tevens werd gekeken naar het geluidsniveau, de rolweerstand en de prijs-kwaliteitverhouding. De Quatrac werd recentelijk door Auto Zeitung, één van de belangrijkste Duitse automagazines, uitgeroepen tot ‘Beste vierseizoenenband’ van 2021. De band, die ook qua prijs-kwaliteitsverhouding als aanbeveling uit de bus kwam, moest het opnemen tegen acht andere banden in de populaire vierseizoenencategorie.

Assortiment flink uitgebreid

Apollo Tyres heeft zijn assortiment Vredestein vierseizoenenbanden afgelopen najaar aanzienlijk uitgebreid om in te spelen op de snelgroeiende vraag. Het bedrijf heeft banden geïntroduceerd in 25 nieuwe afmetingen voor wieldiameters van 15 tot 22 inch, in de vierseizoenenlijnen voor compacte auto’s, gezinsauto’s en SUV’s (Quatrac), high-performance auto’s en SUV’s (Quatrac Pro) en voor bedrijfswagens (Comtrac 2 all-season+).

Voortrekkersrol

Vredestein heeft al sinds het begin van de jaren negentig een voortrekkersrol in het segment van vierseizoenenbanden. Met maten variërend van 13 tot 22 inch biedt het merk Vredestein een bijzonder omvangrijk aanbod van vierseizoenenbanden.

Ook adverteren in AM? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg

Vredestein: topresultaten voor vierseizoenenbanden - Automobielmanagement.nl

Vredestein: topresultaten voor vierseizoenenbanden

brand story

De Vredestein Quatrac behaalde in de meest recente groepstest van vierseizoenenbanden van het Britse autotijdschrift Auto Express een podiumplaats. De Quatrac scoorde de meeste punten op de testonderdelen ‘handling op nat wegdek’ en ‘handling op droog wegdek’, waarmee hij zeven andere toonaangevende bandenmerken achter zich liet.

De Auto Express-test werd uitgevoerd met 205/55R16-banden voor compacte en kleine gezinsauto’s. Elke band werd beoordeeld qua rijgedrag op nat, sneeuw en droog wegdek. Tevens werd gekeken naar het geluidsniveau, de rolweerstand en de prijs-kwaliteitverhouding. De Quatrac werd recentelijk door Auto Zeitung, één van de belangrijkste Duitse automagazines, uitgeroepen tot ‘Beste vierseizoenenband’ van 2021. De band, die ook qua prijs-kwaliteitsverhouding als aanbeveling uit de bus kwam, moest het opnemen tegen acht andere banden in de populaire vierseizoenencategorie.

Assortiment flink uitgebreid

Apollo Tyres heeft zijn assortiment Vredestein vierseizoenenbanden afgelopen najaar aanzienlijk uitgebreid om in te spelen op de snelgroeiende vraag. Het bedrijf heeft banden geïntroduceerd in 25 nieuwe afmetingen voor wieldiameters van 15 tot 22 inch, in de vierseizoenenlijnen voor compacte auto’s, gezinsauto’s en SUV’s (Quatrac), high-performance auto’s en SUV’s (Quatrac Pro) en voor bedrijfswagens (Comtrac 2 all-season+).

Voortrekkersrol

Vredestein heeft al sinds het begin van de jaren negentig een voortrekkersrol in het segment van vierseizoenenbanden. Met maten variërend van 13 tot 22 inch biedt het merk Vredestein een bijzonder omvangrijk aanbod van vierseizoenenbanden.

Ook adverteren in AM? Neem dan contact op met Ruud Mosetti of Patrick van Tilburg