Gaston Software: ‘Vastleggen is steeds belangrijker’

brand story

Op 19, 20 en 21 april wordt in de Evenementenhal te Gorinchem de Auto Prof gehouden. Een automotive vakbeurs waar Gaston Software natuurlijk niet kan ontbreken. Directeur Ron Lelieveld licht toe: “Het is een ideale gelegenheid om ons te presenteren omdat vele bezoekers potentiële klanten voor ons zijn. Netwerken is key!”

“De afgelopen tijd hielden de ondernemers zich in door corona, maar nu corona een geïntegreerd onderdeel is geworden van ons dagelijks functioneren, is de interesse in Gaston booming. De clevere garagisten zien de voordelen van ons softwareproduct, omdat we webbased zijn. Ze zien dat het niet alleen een cloudopslag bij Google is, maar een ‘levend’ mechanisme waarin je de boekhouding met vertrouwen kunt beheren. Vergelijk het maar met internetbankieren. Onze applicatie is altijd up-to-date waardoor alle processen snel en efficiënt verwerkt worden. In een garage dient een werkorder zo snel mogelijk te worden omgezet in een factuur. Het gaat erom dat iedereen georganiseerd werkt. Het is een urenfabriek waarin je niets mag vergeten!”

Nieuwste programmeertechnieken

Vastleggen is steeds belangrijker en Gaston heeft dit met zijn softwarepakket uitstekend onder de knie. Ron Lelieveld: “Daarom maakt een grote keten als Profile gebruik van ons systeem. Maar ook de Suzuki-organisatie heeft ons ‘ontdekt’, omdat we de nieuwste programmeertechnieken toepassen en zaken als het bestellen van onderdelen via de werkorder, uren en werkzaamheden scannen, een APK afmelden of het plannen en overnemen van kentekengegevens soepel en eenvoudig laten verlopen. Beelen Mobility werkt met Gaston, evenals James Autoservice en LeasePlan. Talloze universele garagebedrijven zijn Gaston-klanten en we werken samen met onderdelenleverancier AllParts van Group Auto.” Gaston levert een onafhankelijk garagemanagementsysteem, dat leidt tot rendementsverbetering. Lelieveld: “Maar ondanks dat we werken in een digitale wereld zijn we blij dat we met een stand aanwezig zijn bij Auto Prof, eindelijk weer eens volop mensen ontmoeten.”

Reageren
500 tekens over
Gaston Software: ‘Vastleggen is steeds belangrijker’ - Automobielmanagement.nl

Gaston Software: ‘Vastleggen is steeds belangrijker’

brand story

Op 19, 20 en 21 april wordt in de Evenementenhal te Gorinchem de Auto Prof gehouden. Een automotive vakbeurs waar Gaston Software natuurlijk niet kan ontbreken. Directeur Ron Lelieveld licht toe: “Het is een ideale gelegenheid om ons te presenteren omdat vele bezoekers potentiële klanten voor ons zijn. Netwerken is key!”

“De afgelopen tijd hielden de ondernemers zich in door corona, maar nu corona een geïntegreerd onderdeel is geworden van ons dagelijks functioneren, is de interesse in Gaston booming. De clevere garagisten zien de voordelen van ons softwareproduct, omdat we webbased zijn. Ze zien dat het niet alleen een cloudopslag bij Google is, maar een ‘levend’ mechanisme waarin je de boekhouding met vertrouwen kunt beheren. Vergelijk het maar met internetbankieren. Onze applicatie is altijd up-to-date waardoor alle processen snel en efficiënt verwerkt worden. In een garage dient een werkorder zo snel mogelijk te worden omgezet in een factuur. Het gaat erom dat iedereen georganiseerd werkt. Het is een urenfabriek waarin je niets mag vergeten!”

Nieuwste programmeertechnieken

Vastleggen is steeds belangrijker en Gaston heeft dit met zijn softwarepakket uitstekend onder de knie. Ron Lelieveld: “Daarom maakt een grote keten als Profile gebruik van ons systeem. Maar ook de Suzuki-organisatie heeft ons ‘ontdekt’, omdat we de nieuwste programmeertechnieken toepassen en zaken als het bestellen van onderdelen via de werkorder, uren en werkzaamheden scannen, een APK afmelden of het plannen en overnemen van kentekengegevens soepel en eenvoudig laten verlopen. Beelen Mobility werkt met Gaston, evenals James Autoservice en LeasePlan. Talloze universele garagebedrijven zijn Gaston-klanten en we werken samen met onderdelenleverancier AllParts van Group Auto.” Gaston levert een onafhankelijk garagemanagementsysteem, dat leidt tot rendementsverbetering. Lelieveld: “Maar ondanks dat we werken in een digitale wereld zijn we blij dat we met een stand aanwezig zijn bij Auto Prof, eindelijk weer eens volop mensen ontmoeten.”