Fource neemt Vakgarage over

LKQ Fource neemt Stichting Vakgarage over, inclusief alle rechten op het werkplaatsconcept en de aandelen in Vakgarage Projekten B.V. en Vakgarage Professional B.V.

Vakgarage blijft gehuisvest in het huidige hoofdkantoor, met de bestaande groep medewerkers. De stichting blijft opereren onder leiding van de huidige directeur Edgar Brauckmann. Daarmee is de continuïteit voor franchisenemers en personeel gewaarborgd.

Schaalgrootte

Johan van der Hoeven, CCO van LKQ Fource is blij met de overname. “Wij verwelkomen Vakgarage binnen LKQ Fource en zijn ervan overtuigd dat we samen in staat zijn om de noodzakelijke groei en schaalgrootte te realiseren. De positie van Vakgarage in Nederland is ijzersterk en wij zijn vastberaden om die in nauwe samenwerking met de deelnemende bedrijven nog verder uit te bouwen. De wens van Vakgarage om ook buiten Nederland te groeien zie wij als een mooie ambitie die past binnen de strategie van LKQ Fource en onze Europese zusterbedrijven.”

Benutten

Vishal Durgaram, die tot de overname de rol van voorzitter bij Stichting Vakgarage bekleedde, treedt in dienst bij LKQ Fource. In zijn nieuwe rol wordt hij daar verantwoordelijk voor Vakgarage en het zusterconcept Qualitygarage in Nederland, België en Frankrijk. “Om de positie van Vakgarage in de toekomst te kunnen blijven waarborgen hebben wij ervoor gekozen de jarenlange intensieve samenwerking met LKQ Fource nog beter te benutten.”

Lees ook:
LKQ Fource introduceert Moobi: servicelabel voor EV’s en hybride auto’s

Reageren
500 tekens over
Fource neemt Vakgarage over - Automobielmanagement.nl

Fource neemt Vakgarage over

LKQ Fource neemt Stichting Vakgarage over, inclusief alle rechten op het werkplaatsconcept en de aandelen in Vakgarage Projekten B.V. en Vakgarage Professional B.V.

Vakgarage blijft gehuisvest in het huidige hoofdkantoor, met de bestaande groep medewerkers. De stichting blijft opereren onder leiding van de huidige directeur Edgar Brauckmann. Daarmee is de continuïteit voor franchisenemers en personeel gewaarborgd.

Schaalgrootte

Johan van der Hoeven, CCO van LKQ Fource is blij met de overname. “Wij verwelkomen Vakgarage binnen LKQ Fource en zijn ervan overtuigd dat we samen in staat zijn om de noodzakelijke groei en schaalgrootte te realiseren. De positie van Vakgarage in Nederland is ijzersterk en wij zijn vastberaden om die in nauwe samenwerking met de deelnemende bedrijven nog verder uit te bouwen. De wens van Vakgarage om ook buiten Nederland te groeien zie wij als een mooie ambitie die past binnen de strategie van LKQ Fource en onze Europese zusterbedrijven.”

Benutten

Vishal Durgaram, die tot de overname de rol van voorzitter bij Stichting Vakgarage bekleedde, treedt in dienst bij LKQ Fource. In zijn nieuwe rol wordt hij daar verantwoordelijk voor Vakgarage en het zusterconcept Qualitygarage in Nederland, België en Frankrijk. “Om de positie van Vakgarage in de toekomst te kunnen blijven waarborgen hebben wij ervoor gekozen de jarenlange intensieve samenwerking met LKQ Fource nog beter te benutten.”

Lees ook:
LKQ Fource introduceert Moobi: servicelabel voor EV’s en hybride auto’s