James Autoservice gaat samenwerken met Trekhaakmontage

James Autoservice slaat de handen ineen met de nieuwe formule Trekhaakmontage. Vanaf medio juni bieden zij samen een breed assortiment trekhaken, fietsendragers en accessoires inclusief montage en aftersales service.

De beide organisaties gaan een strategisch partnership aan ‘om samen te profiteren van de groeimarkt in trekhaken en fietsendragers’. Trekhaakmontage is de nieuwe partner van distributeur TowMotive Group, onder andere bekend van  de bestaande formule Trekhaakcentrum. Trekhaakmontage krijgt via James toegang tot een netwerk van montagepartners. James Autoservice heeft een partner met een nieuw concept en een online assortiment van trekhaken en aanverwante producten.

Toename

“De markt voor trekhaken is de afgelopen tijd flink gegroeid”, zegt Marien Kreuger, directeur James Autoservice. “Dankzij de toename van het aantal autovakanties én groeiende populariteit van fietsen willen steeds meer consumenten een trekhaak voor hun aanhanger en/of fietsendrager.”

Reageren
500 tekens over
James Autoservice gaat samenwerken met Trekhaakmontage - Automobielmanagement.nl

James Autoservice gaat samenwerken met Trekhaakmontage

James Autoservice slaat de handen ineen met de nieuwe formule Trekhaakmontage. Vanaf medio juni bieden zij samen een breed assortiment trekhaken, fietsendragers en accessoires inclusief montage en aftersales service.

De beide organisaties gaan een strategisch partnership aan ‘om samen te profiteren van de groeimarkt in trekhaken en fietsendragers’. Trekhaakmontage is de nieuwe partner van distributeur TowMotive Group, onder andere bekend van  de bestaande formule Trekhaakcentrum. Trekhaakmontage krijgt via James toegang tot een netwerk van montagepartners. James Autoservice heeft een partner met een nieuw concept en een online assortiment van trekhaken en aanverwante producten.

Toename

“De markt voor trekhaken is de afgelopen tijd flink gegroeid”, zegt Marien Kreuger, directeur James Autoservice. “Dankzij de toename van het aantal autovakanties én groeiende populariteit van fietsen willen steeds meer consumenten een trekhaak voor hun aanhanger en/of fietsendrager.”