Renault: wat verdien ik?

Renault Nederland wil haar werknemers meer bewust maken van de secundaire arbeidsvoorwaarden die het bedrijf te bieden heeft, meldt het vakblad P&O Actueel.

Daarom krijgen alle medewerkers de dvd ‘Wat verdien ik eigenlijk?’. Volgens HR-manager Hans Strijd wordt het pakket secundaire arbeidsvoorwaarden door de Renault-medewerkers vaak onderschat. Gevolg hiervan is dat het voorkomt dat medewerkers voor een andere baan kiezen, zonder dat ze alle regelingen kennen. Meer bekendheid van de secundaire arbeidsvoorwaarden hoopt de auto-importeur de binding met de onderneming te versterken. De dvd is samen met het Voorlichtingscentrum Arbeidsvoorwaarden ontwikkeld en behandeld zaken als pensioen, nabestaandenwet, WIA en levensloop. Renault-medewerkers kunnen de persoonlijke regelingen bekijken op een speciale internetsite.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Renault: wat verdien ik? - Automobielmanagement.nl

Renault: wat verdien ik?

Renault Nederland wil haar werknemers meer bewust maken van de secundaire arbeidsvoorwaarden die het bedrijf te bieden heeft, meldt het vakblad P&O Actueel.

Daarom krijgen alle medewerkers de dvd ‘Wat verdien ik eigenlijk?’. Volgens HR-manager Hans Strijd wordt het pakket secundaire arbeidsvoorwaarden door de Renault-medewerkers vaak onderschat. Gevolg hiervan is dat het voorkomt dat medewerkers voor een andere baan kiezen, zonder dat ze alle regelingen kennen. Meer bekendheid van de secundaire arbeidsvoorwaarden hoopt de auto-importeur de binding met de onderneming te versterken. De dvd is samen met het Voorlichtingscentrum Arbeidsvoorwaarden ontwikkeld en behandeld zaken als pensioen, nabestaandenwet, WIA en levensloop. Renault-medewerkers kunnen de persoonlijke regelingen bekijken op een speciale internetsite.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding