Shell: stimuleer zuinig rijden

Bedrijven kunnen tienduizenden euro´s besparen op de brandstofkosten van hun leasewagenpark.

Zo blijkt uit onderzoek van Shell. Na een training zuinig rijden door John en Helen Taylor verbruikte een kwart van de deelnemers tien tot dertig procent minder brandstof. Volgens Linda van Schaik van Shell Nederland Verkoopmaatschappij kan een groot wagenpark drie miljoen liter brandstof per jaar minder verbruiken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Shell: stimuleer zuinig rijden - Automobielmanagement.nl

Shell: stimuleer zuinig rijden

Bedrijven kunnen tienduizenden euro´s besparen op de brandstofkosten van hun leasewagenpark.

Zo blijkt uit onderzoek van Shell. Na een training zuinig rijden door John en Helen Taylor verbruikte een kwart van de deelnemers tien tot dertig procent minder brandstof. Volgens Linda van Schaik van Shell Nederland Verkoopmaatschappij kan een groot wagenpark drie miljoen liter brandstof per jaar minder verbruiken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding