Een zestal deskundigen zal zich beraden over de ingezonden producten en diensten die in 2007 in de fleetbranche gelanceerd zijn. Er wordt getoetst op specifieke criteria als de mate van toepasbaarheid, de ROI en het gebruikersgemak. Daarnaast wordt dit jaar speciale aandacht besteed aan de eventuele milieueffecten die met het product of de dienst gepaard gaan. Alle toeleveranciers van de fleet branche kunnen meedingen, en tot en met 7 oktober kunnen geïnteresseerden hun inzendingen toesturen. De jury bestaat uit: Vic Vooys als voorzitter (Wagenparkbeheerder Randstad), Jelle Heidstra Hoofdredacteur Fleetmotive & Automotive), Hans den Hollander (Wagenparkbeheerder DistriQ), Martin Lans (Voorzitter Verenigde Nederlandse Fleetowners), Jaap van Daalen Manager partner ROI Groep) en Marcel Migchels (Managing Partner Fleet Support). Voor bezoekers van Fleet Management Expo 2007 is er een aantrekkelijk seminar- en activiteitenprogramma samengesteld. Vakbezoekers kunnen zich voorafgaand aan de beurs gratis voorregisteren voor bezoek en deelname aan seminars via www.fleetmanagementexpo.nl .
Fleet Management Expo 2007 vindt plaats op donderdag 6 en vrijdag 7 december 2007 in het Euretco Expo Center te Houten. Op 7 en 8 december vindt ook de Taxi Expo 2007 plaats in zaal 1 en 2 van het Euretco Expo Center te Houten. www.taxi-expo.nl.