Voor diegenen die via hun werkgever volgend jaar een nieuwe auto kunnen kiezen, heeft MKB Lease een nieuwe site ontwikkeld. Hiermee kunnen alle zakelijke rijders een auto selecteren op basis van de gewenste maximale maandelijkse fiscale lasten. In de module wordt rekening gehouden met het gekozen belastingtarief en een eventuele eigen bijdrage aan de werkgever. Er wordt gerekend met 14 en 25 procent bijtelling want die gelden vanaf 1 januari 2008. Vooraf kan een selectie gemaakt worden voor: merk, maximaal milieulabel en o.a. maximale CO2-uitstoot. Bovendien kan men bij de gevonden auto, met alle specificaties en foto’s, opties toevoegen en dan de netto maandlasten opnieuw laten berekenen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding