Mobility Report van ING ‘uitgebreid’ met overheidsplannen

Leasemaatschappijen doen hun best om hun klant zo goed mogelijk bij te staan met betrekking tot alle nieuwe fiscale plannen. Dat is nodig want er is veel onzekerheid bij wagenparkbeheerders.

Zo trekt ING Car Lease zich het lot aan van de onzekere klant: hun wagenpark analyseproduct Mobility Report ‘kent’ alle kabinetsplannen voor 2008. De effecten en eventuele financiële gevolgen voor het gehele wagenpark van bijvoorbeeld energielabels, CO2-heffing, fijnstofbelasting, BPM afbouw, bijtelling en accijnsverhoging moet hiermee zichtbaar worden. De overheidsmaatregelen kunnen er – wat kosten betreft – flink inhakken. Hoewel er tegelijkertijd ook kansen liggen om een (goedkoper) milieubewust mobiliteitsbeleid te creëren. Hoe dan ook, de klant zit met veel vragen, benadrukt operationeel directeur van ING Car Lease, John Spies. "We merken dat, nu de kabinetsplannen definitief zijn, er veel onzekerheid is bij onze klanten. Die moeten we proberen weg te nemen." De klant krijgt met Mobility Report de kosten van het huidige wagenpark ten opzichte van de kosten in 2008 op een rij. Daarbij zal er ook advies worden gegeven om een groen beleid te voeren om uiteindelijk kosten te besparen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mobility Report van ING ‘uitgebreid’ met overheidsplannen - Automobielmanagement.nl

Mobility Report van ING ‘uitgebreid’ met overheidsplannen

Leasemaatschappijen doen hun best om hun klant zo goed mogelijk bij te staan met betrekking tot alle nieuwe fiscale plannen. Dat is nodig want er is veel onzekerheid bij wagenparkbeheerders.

Zo trekt ING Car Lease zich het lot aan van de onzekere klant: hun wagenpark analyseproduct Mobility Report ‘kent’ alle kabinetsplannen voor 2008. De effecten en eventuele financiële gevolgen voor het gehele wagenpark van bijvoorbeeld energielabels, CO2-heffing, fijnstofbelasting, BPM afbouw, bijtelling en accijnsverhoging moet hiermee zichtbaar worden. De overheidsmaatregelen kunnen er – wat kosten betreft – flink inhakken. Hoewel er tegelijkertijd ook kansen liggen om een (goedkoper) milieubewust mobiliteitsbeleid te creëren. Hoe dan ook, de klant zit met veel vragen, benadrukt operationeel directeur van ING Car Lease, John Spies. "We merken dat, nu de kabinetsplannen definitief zijn, er veel onzekerheid is bij onze klanten. Die moeten we proberen weg te nemen." De klant krijgt met Mobility Report de kosten van het huidige wagenpark ten opzichte van de kosten in 2008 op een rij. Daarbij zal er ook advies worden gegeven om een groen beleid te voeren om uiteindelijk kosten te besparen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding