Van den Helder wordt General Manager Benelux

Hertz heeft per direct Henk van den Helder – momenteel General Manager van Hertz Nederland – benoemd tot General Manager van Hertz Rent A Car voor de regio Benelux.

Zijn benoeming volgt op het aftreden van Aad Monster, die 27 jaar de functie van General Manager Hertz België en Luxemburg vervuld heeft. Als verantwoordelijke voor België, Luxemburg en Nederland, zal Van den Helder zich vooral concentreren op de ontwikkeling van bedrijfsactiviteiten als zakelijk & vrije tijd, bestel- en vrachtwagens en vervanging & mini)leasing. Hertz is van plan om op operationeel gebied synergie te creëren binnen de Benelux, om zo de efficiency en kwaliteit van de service verder te verbeteren. Van den Helder was verantwoordelijk voor de Nederlandse introductie van Minilease, de ‘Prestige, Fun en Green Collection’ en recent de Care Fleet voor minder validen, die nu ook op de Belgische markt geïntroduceerd gaat worden. Hertz Nederland zag zijn inkomsten de afgelopen vijf jaar verdubbelen onder leiding van Van den Helder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van den Helder wordt General Manager Benelux - Automobielmanagement.nl

Van den Helder wordt General Manager Benelux

Hertz heeft per direct Henk van den Helder – momenteel General Manager van Hertz Nederland – benoemd tot General Manager van Hertz Rent A Car voor de regio Benelux.

Zijn benoeming volgt op het aftreden van Aad Monster, die 27 jaar de functie van General Manager Hertz België en Luxemburg vervuld heeft. Als verantwoordelijke voor België, Luxemburg en Nederland, zal Van den Helder zich vooral concentreren op de ontwikkeling van bedrijfsactiviteiten als zakelijk & vrije tijd, bestel- en vrachtwagens en vervanging & mini)leasing. Hertz is van plan om op operationeel gebied synergie te creëren binnen de Benelux, om zo de efficiency en kwaliteit van de service verder te verbeteren. Van den Helder was verantwoordelijk voor de Nederlandse introductie van Minilease, de ‘Prestige, Fun en Green Collection’ en recent de Care Fleet voor minder validen, die nu ook op de Belgische markt geïntroduceerd gaat worden. Hertz Nederland zag zijn inkomsten de afgelopen vijf jaar verdubbelen onder leiding van Van den Helder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding