Van Egmond commercieel directeur Athlon Car Lease Nederland

Bruce van Egmond (36) is benoemd tot commercieel directeur van Athlon Car Lease Nederland B.V.

Hij volgt per 1 augustus 2007 Richard Sikkel op, die onlangs werd benoemd tot algemeen directeur. Bruce van Egmond begon zijn leasecarrière in 1996 als leaseadviseur binnendienst bij Interleasing. Vervolgens maakte hij de overstap naar de buitendienst waarbij hij in eerste instantie verantwoordelijk was voor een aantal regionale klanten en later voor de afdeling Large Accounts. In 2004 werd hij bij Athlon Car Lease benoemd tot sales director Large Accounts beheer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Egmond commercieel directeur Athlon Car Lease Nederland - Automobielmanagement.nl

Van Egmond commercieel directeur Athlon Car Lease Nederland

Bruce van Egmond (36) is benoemd tot commercieel directeur van Athlon Car Lease Nederland B.V.

Hij volgt per 1 augustus 2007 Richard Sikkel op, die onlangs werd benoemd tot algemeen directeur. Bruce van Egmond begon zijn leasecarrière in 1996 als leaseadviseur binnendienst bij Interleasing. Vervolgens maakte hij de overstap naar de buitendienst waarbij hij in eerste instantie verantwoordelijk was voor een aantal regionale klanten en later voor de afdeling Large Accounts. In 2004 werd hij bij Athlon Car Lease benoemd tot sales director Large Accounts beheer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding