Biesheuvel verlaat VNA

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA ) ziet zijn voorzitter Pieter Jan Biesheuvel vertrekken naar de Raad voor Werk en Inkomen (RWI ). Daar volgt hij per 1 april 2008 Jan van Zijl op. Pieter Jan Biesheuvel was sinds mei 2002 VNA -voorzitter. Een opvolger is nog niet benoemd.

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA ) ziet zijn voorzitter Pieter Jan Biesheuvel vertrekken naar de Raad voor Werk en Inkomen (RWI ). Daar volgt hij per 1 april 2008 Jan van Zijl op. Pieter Jan Biesheuvel was sinds mei 2002 VNA -voorzitter. Een opvolger is nog niet benoemd.

Biesheuvel verlaat VNA - Automobielmanagement.nl

Biesheuvel verlaat VNA

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA ) ziet zijn voorzitter Pieter Jan Biesheuvel vertrekken naar de Raad voor Werk en Inkomen (RWI ). Daar volgt hij per 1 april 2008 Jan van Zijl op. Pieter Jan Biesheuvel was sinds mei 2002 VNA -voorzitter. Een opvolger is nog niet benoemd.

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA ) ziet zijn voorzitter Pieter Jan Biesheuvel vertrekken naar de Raad voor Werk en Inkomen (RWI ). Daar volgt hij per 1 april 2008 Jan van Zijl op. Pieter Jan Biesheuvel was sinds mei 2002 VNA -voorzitter. Een opvolger is nog niet benoemd.