DCFS financiert Stern-occasions

De Stern Groep breidt de samenwerking met Daimler-Chrysler Financial Services (DCFS), de captive financieringsmaatschappij Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge en smart, verder uit. Vanaf deze maand zal ook de voorraadfinanciering van alle occasions worden gefinancierd door DCFS. Het totale financieringsarrangement komt uit op ruim honderd miljoen euro. U las zojuist één van de gratis premium artikelen […]

De Stern Groep breidt de samenwerking met Daimler-Chrysler Financial Services
(DCFS), de captive financieringsmaatschappij Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge en smart, verder uit. Vanaf deze maand zal ook de voorraadfinanciering van alle occasions worden gefinancierd door DCFS. Het totale financieringsarrangement komt uit op ruim honderd miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

DCFS financiert Stern-occasions - Automobielmanagement.nl

DCFS financiert Stern-occasions

De Stern Groep breidt de samenwerking met Daimler-Chrysler Financial Services (DCFS), de captive financieringsmaatschappij Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge en smart, verder uit. Vanaf deze maand zal ook de voorraadfinanciering van alle occasions worden gefinancierd door DCFS. Het totale financieringsarrangement komt uit op ruim honderd miljoen euro. U las zojuist één van de gratis premium artikelen […]

De Stern Groep breidt de samenwerking met Daimler-Chrysler Financial Services
(DCFS), de captive financieringsmaatschappij Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge en smart, verder uit. Vanaf deze maand zal ook de voorraadfinanciering van alle occasions worden gefinancierd door DCFS. Het totale financieringsarrangement komt uit op ruim honderd miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding