Gerrit van der Maaten nieuwe HRM Directeur LeasePlan

Gerrit van der Maaten wordt vanaf 1 april de nieuwe HRM -directeur van LeasePlan Nederland. Hij volgt Oscar Kerkhoven op. Van der Maaten (44) begon zijn carrière bij de Koninklijke Landmacht waar hij verantwoordelijk was voor opleiding en training. Sinds 1992 is hij in dienst bij LeasePlan. U las zojuist één van de gratis premium […]

Gerrit van der Maaten wordt vanaf 1 april de nieuwe HRM -directeur van LeasePlan Nederland. Hij volgt Oscar Kerkhoven op. Van der Maaten (44) begon zijn carrière bij de Koninklijke Landmacht waar hij verantwoordelijk was voor opleiding en training. Sinds 1992 is hij in dienst bij LeasePlan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gerrit van der Maaten nieuwe HRM Directeur LeasePlan - Automobielmanagement.nl

Gerrit van der Maaten nieuwe HRM Directeur LeasePlan

Gerrit van der Maaten wordt vanaf 1 april de nieuwe HRM -directeur van LeasePlan Nederland. Hij volgt Oscar Kerkhoven op. Van der Maaten (44) begon zijn carrière bij de Koninklijke Landmacht waar hij verantwoordelijk was voor opleiding en training. Sinds 1992 is hij in dienst bij LeasePlan. U las zojuist één van de gratis premium […]

Gerrit van der Maaten wordt vanaf 1 april de nieuwe HRM -directeur van LeasePlan Nederland. Hij volgt Oscar Kerkhoven op. Van der Maaten (44) begon zijn carrière bij de Koninklijke Landmacht waar hij verantwoordelijk was voor opleiding en training. Sinds 1992 is hij in dienst bij LeasePlan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding