De wedstrijd De Zuinigste Rijder 2008 is officieel van start gegaan. De Zuinigste Rijder is een afgeleide van de al langer bestaande ALD Fuel Race en is met goedkeuring van ALD Automotive overgenomen door SenterNovem, een agentschap van het ministerie van Economische Zaken. Om bedrijven te stimuleren deel te nemen, is er een extra prijs voor het zuinigst rijdende team. Bij dit klassement strijden collega’s in teams van maximaal tien personen gezamenlijk tegen de andere collega’s of bedrijven om de titel Het Zuinigste Team 2008. De ALD Fuel Race is in 2005 ontstaan vanwege de focus op kostenbesparingen bij fleet managers. Brandstof beslaat meer dan 25 procent van de kosten van een lease-auto.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding