Michelin duurder

Michelin verhoogt de prijzen van banden voor personenauto’s en bestelwagens met 3,5 procent. Banden voor vrachtauto’s worden 3,9 procent duurder terwijl tractorbanden met 2 tot 5 procent in prijs omhoog gaan. De prijsverhoging is nodig vanwege de sterk stijgende kosten van de grondstoffen. U las zojuist één van de gratis premium artikelen Onbeperkt lezen? Sluit […]

Michelin verhoogt de prijzen van banden voor personenauto’s en bestelwagens met 3,5 procent. Banden voor vrachtauto’s worden 3,9 procent duurder terwijl tractorbanden met 2 tot 5 procent in prijs omhoog gaan. De prijsverhoging is nodig vanwege de sterk stijgende kosten van de grondstoffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michelin duurder - Automobielmanagement.nl

Michelin duurder

Michelin verhoogt de prijzen van banden voor personenauto’s en bestelwagens met 3,5 procent. Banden voor vrachtauto’s worden 3,9 procent duurder terwijl tractorbanden met 2 tot 5 procent in prijs omhoog gaan. De prijsverhoging is nodig vanwege de sterk stijgende kosten van de grondstoffen. U las zojuist één van de gratis premium artikelen Onbeperkt lezen? Sluit […]

Michelin verhoogt de prijzen van banden voor personenauto’s en bestelwagens met 3,5 procent. Banden voor vrachtauto’s worden 3,9 procent duurder terwijl tractorbanden met 2 tot 5 procent in prijs omhoog gaan. De prijsverhoging is nodig vanwege de sterk stijgende kosten van de grondstoffen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding