Nieuwe manager Lexus NL

Met ingang van 1 april 2008 wordt Geordy Bloem de nieuwe general manager Lexus bij Louwman & Parqui. Bloem is reeds jaren verbonden aan de Toyota en Lexus distributeur in Raamsdonksveer. Als laatste in zijn functie als manager fleetsales & leasing. Het zakelijke marktaandeel van Toyota werd de afgelopen jaren aanzienlijk werd vergroot. Bloem is […]

Met ingang van 1 april 2008 wordt Geordy Bloem de nieuwe general manager Lexus bij Louwman & Parqui. Bloem is reeds jaren verbonden aan de Toyota en Lexus distributeur in Raamsdonksveer. Als laatste in zijn functie als manager fleetsales & leasing. Het zakelijke marktaandeel van Toyota werd de afgelopen jaren aanzienlijk werd vergroot. Bloem is de opvolger van Allard Otter die naar Audi (Pon) vertrekt. Hij wordt daar manager services.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe manager Lexus NL - Automobielmanagement.nl

Nieuwe manager Lexus NL

Met ingang van 1 april 2008 wordt Geordy Bloem de nieuwe general manager Lexus bij Louwman & Parqui. Bloem is reeds jaren verbonden aan de Toyota en Lexus distributeur in Raamsdonksveer. Als laatste in zijn functie als manager fleetsales & leasing. Het zakelijke marktaandeel van Toyota werd de afgelopen jaren aanzienlijk werd vergroot. Bloem is […]

Met ingang van 1 april 2008 wordt Geordy Bloem de nieuwe general manager Lexus bij Louwman & Parqui. Bloem is reeds jaren verbonden aan de Toyota en Lexus distributeur in Raamsdonksveer. Als laatste in zijn functie als manager fleetsales & leasing. Het zakelijke marktaandeel van Toyota werd de afgelopen jaren aanzienlijk werd vergroot. Bloem is de opvolger van Allard Otter die naar Audi (Pon) vertrekt. Hij wordt daar manager services.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding