Leasepopulariteit Fiat stijgt

Op de leasemarkt is het milieu momenteel een belangrijk argument. Sommige bedrijven verplichten hun werknemers een auto met een groen label te kiezen maar de werknemers zelf kiezen ook vaak voor groen.

Ondanks een dalende totale leasemarkt in de eerste twee maanden (-9,2 procent), steeg de leasepopulariteit van het merk Fiat explosief en resulteerde in een stijging van maar liefst veertig procent ten opzichte van vorig jaar. Deze stijging is niet alleen het gevolg van het milieuvriendelijke gedrag van Fiat, zo erkent de importeur. Ook al worden alle modellen met een groen label aangeboden. ‘Value for money’ is tevens een belangrijk argument.

Qua verkoop registreerde Fiat in de eerste twee maanden van dit jaar in Nederland 4,5 duizend auto’s. Negentig procent ervan is voorzien van een groen milieulabel.

In Europa noteert Fiat qua verkopen eveneens een groei in deze periode van dit jaar. Dankzij een verkoopstijging van 8,8 procent (170 duizend eenheden) behaalde Fiat een Europees marktaandeel over de periode januari-februari van 7,4 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Leasepopulariteit Fiat stijgt - Automobielmanagement.nl

Leasepopulariteit Fiat stijgt

Op de leasemarkt is het milieu momenteel een belangrijk argument. Sommige bedrijven verplichten hun werknemers een auto met een groen label te kiezen maar de werknemers zelf kiezen ook vaak voor groen.

Ondanks een dalende totale leasemarkt in de eerste twee maanden (-9,2 procent), steeg de leasepopulariteit van het merk Fiat explosief en resulteerde in een stijging van maar liefst veertig procent ten opzichte van vorig jaar. Deze stijging is niet alleen het gevolg van het milieuvriendelijke gedrag van Fiat, zo erkent de importeur. Ook al worden alle modellen met een groen label aangeboden. ‘Value for money’ is tevens een belangrijk argument.

Qua verkoop registreerde Fiat in de eerste twee maanden van dit jaar in Nederland 4,5 duizend auto’s. Negentig procent ervan is voorzien van een groen milieulabel.

In Europa noteert Fiat qua verkopen eveneens een groei in deze periode van dit jaar. Dankzij een verkoopstijging van 8,8 procent (170 duizend eenheden) behaalde Fiat een Europees marktaandeel over de periode januari-februari van 7,4 procent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding