Bij onze eigen leasemaatschappij DTC Lease kunt u terecht voor financial, operational én equipment lease. Met als voordeel: wij nemen zelf de lease-aanvraag voor uw klant in behandeling en streven naar een spoedig en soepel akkoord. Zodat u de verkooporder kunt afsluiten. Want als dé automotive specialist begrijpen wij als geen ander: onze order is uw order!

DTC Lease biedt altijd een oplossing

Een soepele oplossing. En een maatwerk oplossing. Want DTC Lease is een onafhankelijke partij die het leasecontract in eigen beheer heeft, evenals de acceptatieprocedure. Dat is in uw voordeel, want het verkopen van ‘nee’ is geen optie en wij zorgen dat er altijd een akkoord komt. Bovendien zoeken wij naar de constructie die het best bij uw klant past. Met de contractvoorwaarden die voor hem of haar het gunstigst zijn. Doet uw klant een aanbetaling van 25%, dan nemen wij de aanvraag (meestal) ook zonder cijfers in behandeling.

Alle financiële zaken onder één dak

Wenst uw klant Operational Lease? Of is Financial Lease een geschiktere vorm voor diens onderneming? Onze specialisten adviseren graag, rekening houdend met de eigenschappen van het bedrijf en de persoonlijke wensen. Extra services als verzekering, vervangend vervoer, 24-uurs hulpverlening, R.O.B. (reparatie, onderhoud en banden) en een brandstofpas behoren tot de mogelijkheden. Ook met Private Lease (de helemaal in opkomst zijnde leasevorm voor particulieren) kunnen wij uw klant uitstekend van dienst zijn. En gaat het om het leasen van machines en apparatuur dan kunnen wij equipment lease aanbieden aan uw klant, maar ook aan u als dealer! Wij helpen uw klant ook graag aan een aantrekkelijke verzekering en tot slot kunt u ook uw klanten die een financiering wensen bij ons onderbrengen (via een leadovereenkomst).

Dealer Totaal Concept is er voor uw totale pakket!

 

Kortom: kies voor DTC Lease

Want de professionals van DTC Lease zijn ervaren en deskundig. Ons kantoor is ook op zaterdag geopend en onze mensen zijn doordeweeks ook ’s avond bereikbaar. Wij hanteren een heldere en efficiënte werkwijze waar u en uw klant bij gebaat zijn. Snel schakelen met zo min mogelijk rompslomp, dat is het devies. DTC Lease biedt de hoogste kans op een akkoord voor uw klant en een verkooporder voor u.
DTC LEASE BIEDT U:

  • Alle leasevormen voor uw klanten
  • Equipment lease voor u zelf
  • Soepele procedure, cijfers niet altijd nodig
  • Kansen voor startende ondernemers en ZZP’ers
  • Bereikbaarheid op zaterdag een doordeweeks ’s avonds
  • Uw financiering/lease aanvraag elders afgewezen? Vraag DTC gratis en vrijblijvend om een second opinion! In 40% van de aanvragen alsnog via DTC akkoord

Tel. (030) 68 68 750  (keuze 3)       

Fax (030) 68 68 755

E-mail: info@dtclease.nl

WWW.DTCLEASE.NL

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding