"Net als voorgaande jaren heeft VDB een zeer breed assortiment winter- en all season banden ingekocht in de bekende premium en quality merken. De welbekende fast movers zijn in ruime mate beschikbaar, maar ook de Ultra High Performance (t/m 20 inch) en run on flat winterbanden zijn op voorraad", aldus Leonie de Wit, pr-medewerker bij Van den Ban. "Daarnaast pakken we groots uit met ons eigen merk Novex, ons zogenoemde flag brand. We leveren nu meer dan tweehonderd maten zomer-, winter- en all-seasonbanden van dat merk, waarvan in winter ruim zeventig maten. We ontvangen zeer goede feedback uit de markt over het Snow Speed 3 profiel en ook de Novex all season doet het goed. Beide profielen zijn ook beschikbaar voor bestelwagens. Alle winterbanden van Novex zijn overigens voorzien van het M+S-symbool en zogeheten three peak mountain symbool." Ook het assortiment van budgetmerk Hifly is aanzienlijk uitgebreid. De PCR-lijn (winturi 212) is nu verkrijgbaar in meer dan 50 maten. Daarnaast is ook het Hifly profiel voor bestelwagenbanden, de Win-Transit, uitgebreid met een aantal maten. "Met ons brede gamma zijn we in alle prijssegmenten aanwezig", stelt De Wit. "Naast het uitgebreide assortiment worden de winterbanden natuurlijk geleverd volgens onze huisregels: een snelle en accurate levering en een zeer goede beschikbaarheid. Dit past bij onze missie om ‘Your Total Tyre Supplier!’ te zijn. Ook bij scherper geprijsde banden doen we wat dat betreft geen concessies."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding