Centraal Beheer Achmea merkt dat AutoZeker voorziet in een behoefte. "Een aantrekkelijk pakket voor alle partijen. De garagist wordt een erkend dealer van Centraal Beheer Achmea autoverzekeringen, krijgt extra inkomsten door de schadesturing en een vergoeding voor verkochte autoverzekeringen. Wij verzorgen ook de rechtstreekse uitbetaling van de schade-uitkering aan de garagist, zodat de garagist niet op zijn geld hoeft te wachten." Het belangrijkste aspect is misschien wel dat de polis een extra instrument is naar de berijder toe.

Opleiding

"Het is een direct en helder concept voor alle partijen en om het helemaal in goede banen te leiden, zorgen wij voor de opleiding en training van het personeel." Robert Bos: "Natuurlijk staat de naam van het bedrijf op de polis waarnaar de auto met schade naartoe moet, alleen met de naam van Centraal Beheer Achmea krijgt het die extra zekerheid dat het netjes en betrouwbaar wordt geregeld. Ons merknaam staat hier garant voor. We helpen de ondernemer met de nodige tips en trucs, er wordt niks over de schutting gegooid. We werken als partner met de branche." De aanbieding naar de berijders is volgens Centraal Beheer Achmea uitstekend te noemen. "We hanteren onder meer een scherp tarief, geen poliskosten, één aanspreekpunt, vervangend vervoer, zelfde no-claimkorting voor eventuele partner en ook belangrijk voor de dealer: geen eigen risico bij schadeherstel door het eigen autobedrijf."

Reputatie

Centraal Beheer Achmea hamert er in de markt op dat er goed wordt gekeken naar afspraken met derden die de wettelijke kaders ten aanzien van het verkopen van polissen aan particulieren overtreden. "Niet eens altijd bewust, maar we zien genoeg voorbeelden in de markt die niet juist zijn uitgevoerd. Iets waar wij sterk voor waken om dit te voorkomen. Dat zal bij ons niet voorkomen. We hebben hier een reputatie hoog te houden."

Centraal Beheer Achmea kent de consumentenmarkt als geen ander. "Wij zijn de grootste autoverzekeraar van Nederland." Die kennis zetten zij in ten behoeve van de autoretailers. Zij geloven in het ondernemerschap van de dealers en helpen hun graag met eventuele acties, open dagen of andere marketingacties. En altijd met respect voor de klant van hun klant. Eventuele leads die uit dergelijke contacten voortkomen, spelen zij altijd door aan de dealer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding