Nieuwe showroom bij Stokvis in Deventer

Stokvis heeft een nieuwe showroom in het hoofdkantoor in Deventer. “Daarin veranderen we regelmatig de producten. Het gaat er uiteraard om wat de klant wil zien en voelen en wil bekijken hoe het werkt. We zien de showroom als een verlengstuk van onze catalogus.”

Rob Eikenaar product manager equipment van Stokvis is trots op de nieuwe aanwinst op het hoofdkantoor in Deventer. Momenteel is de showroom gevuld met onder meer een speciale hefbrug van het huismerk Masterlift. Woordvoerder Leontien Silfhout: "Maar als we klanten krijgen die andere producten gedemonstreerd willen zien, dan zorgen we voor een andere opstelling."

Bandenwissel

Opvallend aanwezig in de showroom is de Ahcon Speedline waarop volgens Eikenaar supersnelle bandenwissels mogelijk zijn. "Met deze montagestraat kun je tot dertig procent sneller banden wisselen." De bandenmarkt zal in volume niet spectaculair stijgen maar het aantal malen dat er gewisseld wordt is hoog en bovendien sterk geconcentreerd binnen bepaalde periodes in het jaar. "Dat vraagt veel van een bedrijf want klanten willen niet lang wachten bij dit soort garagebezoekjes. De Ahcon Speedline is op ergonomie afgestemd, vraagt dus minder handelingen en is daarmee aanmerkelijk sneller. Met een team kunnen er 220 banden per dag worden gewisseld. Het voordeel van onze showroom is dat we het écht functionerend kunnen laten zien. Zien is geloven. Een ander voordeel is dat je de klanten even uit de waan van de dag haalt en verplaatst naar een kalme omgeving."

Wielwasmachine

Dat banden een interessant segment voor de gehele branche vormen, blijkt onder meer uit het aantal serviceproducten rondom bandenwissels. "We voeren nu een lijn met wielwasmachines. Daarmee zorg je voor een schoon setje wielen voor de klant. Ziet er toch net even beter uit en de monteurs kunnen werken met schoon materiaal. Het verschil komt in details te zitten. Je klant verrassen is het uitgangspunt."

De showroom in Deventer zal ook gebruikt worden om voorlichting aan grotere groepen te geven over producten van Stokvis. Zo staan er al meerdere bijeenkomsten op stapel. Rob Eikenaar: "Binnenkort houden we een bijeenkomst over de gevolgen van de veranderingen in de wet voor het gebruik van airco-koudemiddelen." Ook een noviteit als koplampafstellingen voor led-verlichting zal aan geïnteresseerden worden gedemonstreerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe showroom bij Stokvis in Deventer - Automobielmanagement.nl

Nieuwe showroom bij Stokvis in Deventer

Stokvis heeft een nieuwe showroom in het hoofdkantoor in Deventer. “Daarin veranderen we regelmatig de producten. Het gaat er uiteraard om wat de klant wil zien en voelen en wil bekijken hoe het werkt. We zien de showroom als een verlengstuk van onze catalogus.”

Rob Eikenaar product manager equipment van Stokvis is trots op de nieuwe aanwinst op het hoofdkantoor in Deventer. Momenteel is de showroom gevuld met onder meer een speciale hefbrug van het huismerk Masterlift. Woordvoerder Leontien Silfhout: "Maar als we klanten krijgen die andere producten gedemonstreerd willen zien, dan zorgen we voor een andere opstelling."

Bandenwissel

Opvallend aanwezig in de showroom is de Ahcon Speedline waarop volgens Eikenaar supersnelle bandenwissels mogelijk zijn. "Met deze montagestraat kun je tot dertig procent sneller banden wisselen." De bandenmarkt zal in volume niet spectaculair stijgen maar het aantal malen dat er gewisseld wordt is hoog en bovendien sterk geconcentreerd binnen bepaalde periodes in het jaar. "Dat vraagt veel van een bedrijf want klanten willen niet lang wachten bij dit soort garagebezoekjes. De Ahcon Speedline is op ergonomie afgestemd, vraagt dus minder handelingen en is daarmee aanmerkelijk sneller. Met een team kunnen er 220 banden per dag worden gewisseld. Het voordeel van onze showroom is dat we het écht functionerend kunnen laten zien. Zien is geloven. Een ander voordeel is dat je de klanten even uit de waan van de dag haalt en verplaatst naar een kalme omgeving."

Wielwasmachine

Dat banden een interessant segment voor de gehele branche vormen, blijkt onder meer uit het aantal serviceproducten rondom bandenwissels. "We voeren nu een lijn met wielwasmachines. Daarmee zorg je voor een schoon setje wielen voor de klant. Ziet er toch net even beter uit en de monteurs kunnen werken met schoon materiaal. Het verschil komt in details te zitten. Je klant verrassen is het uitgangspunt."

De showroom in Deventer zal ook gebruikt worden om voorlichting aan grotere groepen te geven over producten van Stokvis. Zo staan er al meerdere bijeenkomsten op stapel. Rob Eikenaar: "Binnenkort houden we een bijeenkomst over de gevolgen van de veranderingen in de wet voor het gebruik van airco-koudemiddelen." Ook een noviteit als koplampafstellingen voor led-verlichting zal aan geïnteresseerden worden gedemonstreerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding