CSW Software zet AutomaaT nog steviger in de markt

Peter Kuijpers en Erik Wieberdink vormen sinds 1 juli de nieuwe bedrijfsleiding van CSW Software. Het duo is vastberaden om AutomaaT, de DMS-software uit eigen huis, nog populairder te maken bij Nederlandse garagisten. “Met trainingen en workshop willen wij de garages gaan helpen om nog meer uit AutomaaT te halen.”

CSW Software: ‘Klanten bepalen wat pakket moet kunnen’

Nu oprichter Gerrit Wieberdink een stapje terug heeft gedaan, zijn Wieberdink junior en Peter Kuijpers de uitdaging aangegaan om CSW Software verder uit te bouwen. Onder leiding van Erik Wieberdink wordt doorlopend gewerkt aan het doorontwikkelen van de software, terwijl Peter Kuijpers zich inzet om de gebruikers nog beter te begeleiden.

Het organiseren van een klantenavond eind juli was een goed voorbeeld van de nieuwe koers. De feedback van de klanten bleek een eye-opener voor Kuijpers: "We merkten dat gebruikers in sommige gevallen niet wisten hoeveel er eigenlijk mogelijk is met onze software. Het is aan ons om te zorgen dat we deze kennis nog verder overbrengen."

Momenteel worden in Putten trainingen en workshops ontwikkeld om te zorgen dat de garagist in het vervolg weet wat AutomaaT allemaal nog meer kan. "Ons systeem is gestart in 1986 en in samenwerking met de gebruikers ontwikkeld tot wat het nu is. Het kan héél veel, alleen moet je dat wel weten", beseft de commercieel directeur van CSW Software. "Onze klanten kunnen binnenkort meer informatie tegemoet zien."

Inhoudelijk is een nieuwe rapportage tool het jongste wapenfeit. Peter Kuijpers enthousiast: "Alle gegevens uit het systeem worden omgezet in een Excel-rapportage. Met een druk op de knop krijgt de garagehouder te zien hoe zijn bedrijf ervoor staat." Sinds oktober testen de eerste gebruikers de beta-versie, nog voor het einde van dit jaar zal de rapportage mogelijkheid voor iedere AutomaaT-gebruiker beschikbaar zijn.

Parallel aan het investeren in de huidige gebruikers wil CSW Software haar activiteiten in de automotive uitbreiden. "We zien kansen om onze software ook te introduceren in de autoschadebranche en daarnaast willen we ons ook graag gaan richten op startende ondernemers.", besluit Peter Kuijpers. (BJK)

CSW Software zet AutomaaT nog steviger in de markt - Automobielmanagement.nl

CSW Software zet AutomaaT nog steviger in de markt

Peter Kuijpers en Erik Wieberdink vormen sinds 1 juli de nieuwe bedrijfsleiding van CSW Software. Het duo is vastberaden om AutomaaT, de DMS-software uit eigen huis, nog populairder te maken bij Nederlandse garagisten. “Met trainingen en workshop willen wij de garages gaan helpen om nog meer uit AutomaaT te halen.”

CSW Software: ‘Klanten bepalen wat pakket moet kunnen’

Nu oprichter Gerrit Wieberdink een stapje terug heeft gedaan, zijn Wieberdink junior en Peter Kuijpers de uitdaging aangegaan om CSW Software verder uit te bouwen. Onder leiding van Erik Wieberdink wordt doorlopend gewerkt aan het doorontwikkelen van de software, terwijl Peter Kuijpers zich inzet om de gebruikers nog beter te begeleiden.

Het organiseren van een klantenavond eind juli was een goed voorbeeld van de nieuwe koers. De feedback van de klanten bleek een eye-opener voor Kuijpers: "We merkten dat gebruikers in sommige gevallen niet wisten hoeveel er eigenlijk mogelijk is met onze software. Het is aan ons om te zorgen dat we deze kennis nog verder overbrengen."

Momenteel worden in Putten trainingen en workshops ontwikkeld om te zorgen dat de garagist in het vervolg weet wat AutomaaT allemaal nog meer kan. "Ons systeem is gestart in 1986 en in samenwerking met de gebruikers ontwikkeld tot wat het nu is. Het kan héél veel, alleen moet je dat wel weten", beseft de commercieel directeur van CSW Software. "Onze klanten kunnen binnenkort meer informatie tegemoet zien."

Inhoudelijk is een nieuwe rapportage tool het jongste wapenfeit. Peter Kuijpers enthousiast: "Alle gegevens uit het systeem worden omgezet in een Excel-rapportage. Met een druk op de knop krijgt de garagehouder te zien hoe zijn bedrijf ervoor staat." Sinds oktober testen de eerste gebruikers de beta-versie, nog voor het einde van dit jaar zal de rapportage mogelijkheid voor iedere AutomaaT-gebruiker beschikbaar zijn.

Parallel aan het investeren in de huidige gebruikers wil CSW Software haar activiteiten in de automotive uitbreiden. "We zien kansen om onze software ook te introduceren in de autoschadebranche en daarnaast willen we ons ook graag gaan richten op startende ondernemers.", besluit Peter Kuijpers. (BJK)